Groepsrondreis Mexico - Guatemala - Honduras (vanaf januari 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1
Toegevoegd op: 14-11-2017

Intensieve reis voor wie wil veel zien van de Maya cultuur in korte tijd

Intensieve reis waar je je moeilijk op kan voorbereiden. Vroeg op, 6:30 is uitslapen. 2:15 is de uitschieters. Aanrader om alle optionele excursies te doen om een afwisselende reis te krijgen. Alle Maya steden waren stuk voor stuk mooi, maar heel veel variatie zit daar niet in. Voor het beklimmen van de vulkaan moet je een goede conditie hebben, is 4.5 KM heen en 4,5 KM terug waar je wel 3 iur over doet ivm de helling. Het uitzicht is het zeker waard. San cristobal ligt stuk hoger in de bergen waardoor je ook rekening moet houden met warme kleding. Heerlijke afsluiting op playa, echt bijkomen van de reis waardoor een verlening aan te raden is!

Mw. H - Heemskerk
8,6
Toegevoegd op: 30-09-2017

Zeer intensieve edoch mooie gevarieerde reis met een mooie balans cultuur en natuur.

Zeer intensieve edoch mooie gevarieerde reis met een mooie balans cultuur en natuur. Met name door onze professionele en hartelijke reisleidster Christine en het relatief kleine en gezellige reisgezelschap een mooie herinnering!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 29-09-2017

Mooie ervaring, intensief maar zeer de moeite waard

Naast de indrukwekkende maya sites blijft de overnachting aan en de boottocht op de Rio Dulce mij in het bijzonder bij. Een zeer warme bestemming maar erg mooi. De zeer hartelijke gids en fijne groep maakte het een prachtige reis.

Mw. V - Uden
9,5
Toegevoegd op: 25-08-2017

Geweldig!

Bijzonder enerverende, boeiende reis met een goede kijk op de Mayacultuur.

Mw. V - Bergen Op Zoom
10,0
Toegevoegd op: 16-08-2017

Fantastische reis door een oude/nieuwe wereld

Deze was van te voren aangekondigd als een zware rondreis. Daar moet je je niet in vergissen. Het zijn hele lange dagen. Wij hadden gelukkig een reisleider die goed was onderlegd en daardoor veel wilde vertellen. Dat brak de busritten een beetje. Het was wel een verrassende rondreis, waarbij je veel kan zien en dus ziet, als je er voor open stelt. De vrije tijd die je hebt valt wel wat tegen. Door de lange busreizen, ben je wel lange tijd bezig! Superreis :-)

Dhr. K - Dordrecht
8,1
Toegevoegd op: 04-07-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. L - Herent
5,2
Toegevoegd op: 30-06-2017

Een mooie, zeer vermoeiende reis waarvan de zwaarte niet in te schatten is via de Fox website.

Met deze reis ga je door 4 landen, leg je in totaal zo'n 4500 km af en zit je dus veel in de bus. De tijden zoals gegeven bij "Vraag het de reisleider" zijn niet correct; een gemiddelde van 8 uur per dag komt meer in de richting. Je vertrekt 's morgens vroeg en komt 's avonds pas weer in een hotel. Avondeten is dan vaak pas na 19.00 uur. Ontbijt inbegrepen, klopt, maar dat je dat in de vorm van een pakketje mee in de bus krijgt mag ook worden vermeld. Tijd om de stad waar je verblijft te verkennen, is er nauwelijks omdat je in de meeste plaatsen maar 1 nacht bent. Als alleenreizende betaalde ik voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik. Ik heb idee dat ik toch een aantal keren een kamer heb gehad die niet als tweepersoonskamer gebruikt wordt. De reis laat je veel van de Mayacultuur zien, maar enige voorkennis/voorbereiding is wel prettig. Een vermoeiende, mooie reis, die ik echter in deze vorm niet meer zou doen.

Dhr. K - Gilze
6,7
Toegevoegd op: 26-06-2017

Veel landen, indrukken en highlights van midden-Amerika in twee weken

De excursies naar de Maya bezienswaardigheden zeer de moeite waard. Echter dit voerde wel de boventoon, er was weinig anders. San Christobal, Antigua en Rio Dulce waren voor mij top. De reisbegeleiding van Annelies Spann een dikke tien: zij heeft het excellent gedaan. Niet alleen goede begleiding maar ook veel kennis en uitgebreide aandacht voor de reiziger (verzorging als mensen ziek zijn bijv. echt super!) Je krijgt in korte tijd een goede indruk van een aantal landen in Midden Amerika. Het programma zit vol, je reist 4000 km maar je ziet wel wat!

Mw. B - Poortugaal
6,2
Toegevoegd op: 07-06-2017

Een heel drukke reis geen tijd voor de dorpjes te bekijken reislijder was niet voor bereid.

Leuke excursies veel gezien wel heel lange dagen weinig tijd om de dorpjes waar je overnachtten​ te bekijken ook moeilijk geld te pinnen in Guatemala.

Mw. D - Den Bosch
8,1
Toegevoegd op: 22-05-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. G - Tiel
Terug naar boven