Mexico

Mexico Groepsreizen

16-daagse groepsrondreis Mexico - Guatemala - Belize - Honduras

Vertrek: 22-10-2016

Mexico - Guatemala - Belize - Honduras
11-06-2016 - 14:27 uur
Hallo iedereen!

Zijn er nog meer mensen op het forum die deze reis hebben geboekt op deze datum?
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Johan Willy Hendrix
27-07-2016 - 22:35 uur
Hallo medereizigers.
wij gaan ook mee 20 oktober naar Mexico.
We hebben er ook heel veel zin in.
Ik zag dat ons groep helemaal vol zit,
Hoop op weer een mooie reis.

Gr Johan en Willy.
RE: Lia de Haan
10-07-2016 - 21:13 uur
Wij, Henk en Lia de Haan, 69 en 67 jaar, hebben deze reis ook geboekt. Het wordt onze 11de reis mer Fox, en hebben er weer zin in.

Rondreis Mexico - Een groepsreis in het land van de Maya's

Mexico, het land van de Maya’s, maar ook het land van de koloniale steden en de vriendelijke bevolking. Tijdens een rondreis in Mexico kunt u dit bijzondere land ontdekken. Geniet van de lokale specialiteiten, maar rust ook lekker uit op een van de prachtige stranden: het is allemaal mogelijk tijdens een Mexico rondreis. Wij verzorgen de complete groepsreis in Mexico, inclusief comfortabele overnachtingen en veel leuke excursies.

Uitgebreide Mexico rondreizen

Onze Mexico rondreizen geven een hele goede indruk van de diversiteit die dit land te bieden heeft. Zo brengt u een bezoek aan Maya-, Azteken- en Zapotekenruïnes. Deze indrukwekkende gebouwen bezorgen kippenvel. Chichén Itzá is één van de bekendste Maya tempels van Mexico, ook onderdeel van onze groepsreis in Mexico. Deze behoort zelfs tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Maar zo zijn er nog veel meer prachtige monumenten die we bezoeken tijdens de groepsrondreis in Mexico. Een prachtig stuk cultuur in dit land.

Ook voor strandliefhebbers

De naam Playa del Carmen moet vast bekend in de oren klinken. Dit was vroeger een vissersdorp, maar tegenwoord een bekende toeristische badplaats aan de turquoise zee. Een bezoek aan deze heerlijke badplaats is ook onderdeel van onze Mexico rondreizen, zodat u even helemaal kunt uitrusten op het strand. Maar hier is ook de mogelijkheid om te duiken, snorkelen en vissen. Ontdek het prachtige koraal, de zeeschildpadden en spot de roggen!

Wij regelen alles

Ga met ons mee op een rondreis in Mexico en u kunt onbezorgd genieten van een prachtige vakantie. Wij regelen de vluchten, de overnachtingen en de excursies. Een aantal excursies is inbegrepen, een aantal optioneel. Stel de Mexico rondreis zo zelf samen en ontdek het veelzijdige land op een comfortabele manier. Liever met uw eigen reisgezelschap op vakantie? Boek dan een privé-rondreis in Mexico, inclusief huurauto.

Kies voor een rondreis in Mexico

Een combinatie van cultuur, strand én lekker eten? Dan is Mexico zeker een goede bestemming. Tijdens een groepsreis in Mexico leert u de veelzijdigheid van dit land kennen onder begeleiding van een Nederlandssprekende reisleider. Een reis die u niet snel zult vergeten! 
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven