Mexico

Mexico Groepsreizen

17-daagse groepsrondreis Mexico: Op zoek naar Maya's en Azteken

Vertrek: 04-03-2018

Gerrie van der Wal
21-11-2017 - 20:06 uur
Zijn er al mesen die deze reis geboekt hebben?

Rondreis Mexico - Een groepsreis in het land van de Maya's

Mexico, het land van de Maya’s, maar ook het land van de koloniale steden en de vriendelijke bevolking. Tijdens een rondreis in Mexico kunt u dit bijzondere land ontdekken. Geniet van de lokale specialiteiten, maar rust ook lekker uit op een van de prachtige stranden: het is allemaal mogelijk tijdens een Mexico rondreis. Wij verzorgen de complete groepsreis in Mexico, inclusief comfortabele overnachtingen en veel leuke excursies.

Uitgebreide Mexico rondreizen

Onze Mexico rondreizen geven een hele goede indruk van de diversiteit die dit land te bieden heeft. Zo brengt u een bezoek aan Maya-, Azteken- en Zapotekenruïnes. Deze indrukwekkende gebouwen bezorgen kippenvel. Chichén Itzá is één van de bekendste Maya tempels van Mexico, ook onderdeel van onze groepsreis in Mexico. Deze behoort zelfs tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Maar zo zijn er nog veel meer prachtige monumenten die we bezoeken tijdens de groepsrondreis in Mexico. Een prachtig stuk cultuur in dit land.

Ook voor strandliefhebbers

De naam Playa del Carmen moet vast bekend in de oren klinken. Dit was vroeger een vissersdorp, maar tegenwoord een bekende toeristische badplaats aan de turquoise zee. Een bezoek aan deze heerlijke badplaats is ook onderdeel van onze Mexico rondreizen, zodat u even helemaal kunt uitrusten op het strand. Maar hier is ook de mogelijkheid om te duiken, snorkelen en vissen. Ontdek het prachtige koraal, de zeeschildpadden en spot de roggen!

Wij regelen alles

Ga met ons mee op een rondreis in Mexico en u kunt onbezorgd genieten van een prachtige vakantie. Wij regelen de vluchten, de overnachtingen en de excursies. Een aantal excursies is inbegrepen, een aantal optioneel. Stel de Mexico rondreis zo zelf samen en ontdek het veelzijdige land op een comfortabele manier. Liever met uw eigen reisgezelschap op vakantie? Boek dan een privé-rondreis in Mexico, inclusief huurauto.

Kies voor een rondreis in Mexico

Een combinatie van cultuur, strand én lekker eten? Dan is Mexico zeker een goede bestemming. Tijdens een groepsreis in Mexico leert u de veelzijdigheid van dit land kennen onder begeleiding van een Nederlandssprekende reisleider. Een reis die u niet snel zult vergeten! 
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven