Single groepsreizen in Mexico

Hoogtepunten als Maya-, Azteken- en Zapotekenruïnes, kleurrijke markten en een heerlijk strandverblijf.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen driesterrenhotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

Singlereis Mexico – Ga met ons mee en ontdek de Maya’s

De hoogtepunten van het Maya-rijk ontdekken met een gezellige groep singles? Kijk dan eens naar onze singlereis in Mexico. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat alle hoogtepunten van Mexico zien tijdens deze gevarieerde singlereis. Bij de single reizen in Mexico zijn alle vluchten, overnachtingen en veel excursies inbegrepen. Je hoeft alleen maar te genieten van een onvergetelijke vakantie!

Single reizen Mexico: de mooiste plekjes

Tijdens de single vakantie in Mexico bekijken we de mooiste plekjes van dit land en is er voldoende gelegenheid om uit te rusten. Bijvoorbeeld op de prachtige stranden die dit land rijk is. Maar natuurlijk bezoeken we tijdens de single groepsreis in Mexico ook de adembenemende Maya ruïnes en maken we ook kennis met de lokale bevolking van Mexico. Het zijn complete single reizen waarbij we dit land goed leren kennen. Een reis om nooit meer te vergeten.

Ontdek dit bijzondere land

Wij hebben single reizen naar Mexico die nét dat beetje extra bieden. We bezoeken niet alleen de standaard hoogtepunten, maar juist ook de onontdekte plekjes. Kijk ook eens naar de groepsreizen naar Mexico en de individuele rondreizen naar Mexico. Alles is mogelijk en we zorgen ervoor dat alles geregeld is!