17-daagse single groepsreis Raadsels van de Maya's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,9

Gemiddelde beoordeling

16 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,0
Toegevoegd op: 09-12-2018

Veel te lange reisdagen. Jammer dat je niet echt van het land kunt genieten

Dagelijks zit je 8-10 uur in de bus. Sommige dagen (op de echte reisdagen) nog langer. Daardoor is het vroeg opstaan en laat in het donker aankomen (terwijl reisleiding je beloofd voor zonsondergang aan te komen) en je niet meer kunt genieten van faciliteiten bij de hotels ( waaronder het zwembad, drankje op en terras terwijl de zon ondergaat). Maya- tempels zijn wel de moeite waard. Zo ook de natuur.

9,3
Toegevoegd op: 06-12-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,7
Toegevoegd op: 18-11-2018

Mooie natuur en boeiende cultuur

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 16-11-2018

Prachtige en boeiende cultuur en natuur

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 15-11-2018

Reis was super vooral door onze super enthousiaste reisleidster/gids Monique!!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Gerda
8,0
Toegevoegd op: 14-11-2018

Mooie natuur en mooie archeologische zones met een super enthousiaste reisleider

De raadsels van de Maya's is een mooie reis, met veel mooie natuur die vooral door het enthousiasme en kennis van de reisleider mooi naar voren komt. Daarnaast zijn de archeologische zones ook geweldig en de kennis van de reisleider brengt het mooi tot leven. De busreizen waren op een paar dagen wel extreem en daar moet wel rekening mee gehouden worden. Mijn advies zou zijn hier wel wat mee te doen. Daarnaast zouden voor een 2 tal hotels andere gezocht moeten worden. Het enthousiasme en kennis van de reisleider houd de reis ook levendig.

Barry Vonk
7,7
Toegevoegd op: 14-11-2018

Veel nationale parken bezocht waarin je kennis verrijkt over de maya's, ozteken enz. Prachtige gebouwen die verrassend veel details bevatten. De reisleidster was ook een gids waardoor we ook werden geïnformeerd over flora en fauna, dat vond ik tof! Met een leuk gezelschap reizen maakte het compleet. Volgende keer zou ik wel verlengen!

7,3
Toegevoegd op: 14-11-2018

Veel lange reisdagen, mooie ruïnes, mooie natuur. Meeste hotels zeer goed

8,0
Toegevoegd op: 01-06-2018

Een drukke, maar wel een hele mooie en complete reis

Het reisprogramma is erg druk en vol, maar hier krijg je wel ontzettend veel moois voor terug. Tijdens de reis worden een aantal Maya steden bezocht, maar zeker niet te veel. Verder is naast de Maya cultuur, ook de natuur erg afwisselend en indrukwekkend.

Kappen
10,0
Toegevoegd op: 30-05-2018

Een mooie reis waarbij een goede afwisseling tussen cultuur en natuur.

De reisleidster Patricia was een bijzonder mens. Ik ben van mening dat zij haar vak fantastisch uitvoert en daarbij haar eigen stijl bewaard. Ze heeft zeker meer gedaan dan nodig was en altijd behulpzaam. Dit heeft er voor gezorgd dat ik de reis als zeer goed waardeer. Het is duidelijk merkbaar dat zij haar werkzaamheden heel goed uitvoert en dat zij verstand van zaken heeft. Mijn complimenten. De hotels waar wij in overnachten waren goed, de een iets beter als de ander, maar al met al goede hotels op goede locaties en ook afwisselende locaties. De Maya bezienswaardigheden zijn zeer bijzonder om te zien, af en toe wel vroeg je bed uit (maar dat mag de pret niet drukken) waardoor er weinig toeristen aanwezig waren op deze plaatsen. Dit vond ik persoonlijk erg prettig. Ik raad zeker deze reis aan, je zult er geen spijt van krijgen.

Anoniem