18-daagse single groepsreis Taco's en Tequila in Mexico

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Complete Mexico-reis van west naar oost
  • Bezoek aan zowel Azteken-, Zapoteken-, als Mayaruïnes
  • Eindverblijf vlakbij het Caribische strand
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Non-stop vliegen met KLM naar Mexico City

Reis dwars door dit kleurrijke land van Mexico City via Maya tempels tot aan de Caribische kust!

Deze prachtige rondreis, dwars door Mexico, laat je kennismaken met de diversiteit en geschiedenis van dit mooie land!

Als eerste nemen wij je mee naar het prachtige Mexico City, een gigantische stad waar ontzettend veel te zien is. We maken er een stadstour met een bezoek aan het Zócalo, het grote centrale plein met zijn imposante kathedraal, het Plein van de Drie Culturen en de beroemde Basiliek van de Maagd van Guadalupe, hét bedevaartsoord van Mexico. Uiteraard slaan we ook de tempels van Teotihuacán niet over, maar geniet vooral ook van de bruisende vibe van Mexico City. Deze stad heeft echt leuke wijken waar veel te ontdekken valt!

Door een landschap gevuld met indrukwekkend grote cactussen reis je met ons via de koloniale steden Taxco, Puebla en Oaxaca naar het hart van de Mayacultuur in Mexico, de stad San Cristóbal de las Casas. Ook zorgen wij voor een gezonde dosis natuur, zo bezoeken wij de prachtige, groene Cañon del Sumidero en gaan we naar de indrukwekkend mooie watervallen van Agua Azul (mits op dat moment bereikbaar). Tot slot zorgen wij voor een ontspannen einde van je vakantie, met een verblijf aan het strand waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Sfeervolle hotels op de mooiste locaties
Zoals je van ons gewend bent, reizen we in een bus met airconditioning en zorgen wij voor sfeervolle hotels op mooie locaties. In de buurt van de mooiste kerken, de gezelligste markten en prachtige stranden kun je alle indrukken van de dag laten bezinken. Tijdens de gehele reis is het ontbijt inbegrepen. Deze reis is op basis van een kamer op indeling, je deelt je kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht.

Altijd de beste service
Tijdens je reis zul je begeleid worden door onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding die je zo veel mogelijk over het prachtige Mexico en haar interessante verleden zal vertellen en zorgt dat de reis vlekkeloos verloopt. Heb je een vraag over de tempels waar je naar kijkt? De gewoontes van de Maya, of een vraag over waar het lekkerste restaurant in de buurt zit? Onze reisleiders weten het en zullen het van harte met je delen!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers