Alle vakanties naar Midden & Zuid-Amerika op een rij

Rondreizen Midden & Zuid-Amerika

Rondreis Midden & Zuid-Amerika

Een reis door Midden-Amerika of een rondreis in Zuid-Amerika, of wat dacht u van een vakantie in het Caribisch gebied? Een continent doordrenkt van historie, een overweldigende natuur en veel landen met een zeer hoogstaande gastronomie. Twee van ’s werelds beste restaurants komen bijvoorbeeld uit Lima, Peru. Geniet van een heerlijke ceviche aan de Peruaanse kust, of van de zeer uitgebreide Mexicaanse keuken tijdens een rondreis door Mexico

Loop over de Inca Trail richting één van de zeven wereldwonderen, Machu Picchu of aanschouw de indrukwekkende gletsjer Perito Moreno in Argentinië. Neem een stap terug in de tijd bij een rondreis naar Cuba of ga de jungle in, in Suriname. Wat dacht u van een bezoek aan de Galapagos eilanden van Ecuador of met een 4WD dwars door Costa Rica tijdens een fly & drive in Costa Rica? 

Kom volledig tot rust tijdens een reis in Midden-Amerika met een strandverblijf tijdens een rondreis in Guatemala, Mexico en Honduras of ga met de hele familie boomslingeren in Costa Rica. 

Op reis in Midden- en Zuid-Amerika is een prachtige unieke belevenis voor elk soort reiziger. Reist u het liefst met een groep? Kies dan voor een van onze vele groepsreizen naar Midden & Zuid-Amerika, of single reizen naar Midden & Zuid-Amerika. Reist u met uw familie? Kijkt u dan eens naar onze familiereizen naar Midden & Zuid-Amerika of gaat u liever individueel op vakantie? Kijkt u dan eens naar onze privé rondreizen naar Midden & Zuid-Amerika. 

Laat u inspireren voor een reis naar Midden & Zuid-Amerika!

Een vakantie uitzoeken is sowieso al een moeilijke opgave. Maar een vakantie naar Midden- of Zuid-Amerika is al helemaal lastig! Elk land is bijzonder om naar toe op vakantie te gaan en elk land heeft zo zijn unieke plekken.

Laat u inspireren over de hoogtepunten van Peru, Argentinië & Chili of kom meer te weten over het prachtige Ecuador! Om u alvast een beetje te helpen met oriënteren of juist alvast meer te informeren over uw toekomstige vakantiebestemming, schrijven wij wekelijks een nieuw artikel van een FOX-bestemming.
Midden & Zuid-Amerika

Jungle, wereldwonderen en kleurrijke bevolking

Laat u verrassen door het bijzondere én veelzijdige Midden- en Zuid-Amerika! Of u nu wilt genieten van de mooie stranden van de eilanden in het Caribisch gebied, eeuwenoude cultuur wilt snuiven in Peru of Mexico, door koloniale steden wilt struinen in Cuba, Nicaragua of Ecuador, of juist op avontuur wilt gaan in de jungle van Costa Rica, bij ons heeft u de keuze uit een divers aanbod reizen naar de vele bijzondere landen die Midden- en Zuid-Amerika rijk zijn.