Vakantie Mongolië

Vakantie Mongolië – Ga mee op reis in dit fascinerende land

Mongolië, het land van Dzjengis Khan, uitgestrekte vlakten, nomaden en natuurlijk onderdeel van de beroemde Trans Mongolië Express. De meerderheid van de bevolking woont in de grootste stad en tevens de hoofdstad van het land, Ulaanbaatar terwijl nog een groot deel van de bevolking zich als nomade door het land beweegt en in traditionele ger tenten leeft. Een prachtige ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

Keuze uit 1 Mongolië reizen in 5 categorieën

Vakantie Mongolië – Ga mee op reis in dit fascinerende land

Altijd al een keer willen reizen met de trein en onder andere het fascinerende land Mongolië willen ontdekken? Wij bieden de mogelijkheid om dit land van de ongerepte steppen, woeste bergen, blauwe luchten Boeddhistische mystiek en het pure leven van de nomaden bevolking te leren kennen tijdens een groepsrondreis in Mongolië of een individuele rondreis in Mongolië. Een vakantie in Mongolië is een reis om nooit meer te vergeten.

Mongolië reizen: de bezienswaardigheden

Tijdens een Mongolië vakantie zijn er volop bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Ontdek bijvoorbeeld het Erdene Zuu klooster. Een klooster in Tibetaanse stijl wat nog steeds in gebruik is. De imponerende Khogno Khan bergen mogen ook zeker niet ontbreken tijdens een vakantie in Mongolië. Hier geniet je van adembenemende, panoramische vergezichten.

Ulaanbaatar: de hoofdstad van Mongolië

Een stadstour in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië, is een van de onderdelen van onze Mongolië reizen. Van het boeddhistische Gandan klooster tot de bijzondere Choijin tempel, de stadsgids laat de mooiste plekjes van deze stad zien. Tip: woon een traditioneel optreden van de Mongoolse bevolking bij met klederdracht, keelzang, vioolspel en volksdansen. Ten oosten van Ulaanbaatar ligt het populaire Terelj Nationaal Park, waar je van de prachtige omgeving kunt genieten.

Reizen naar Mongolië per trein

Je kunt vliegen naar Mongolië, maar wij bieden compleet verzorgde treinreizen aan waarbij we per trein van Moskou naar Beijing reizen. De Trans Mongolië express is één van de beroemdste treinreizen ter wereld! De ideale mogelijkheid om een Mongolië vakantie te combineren met een rondreis in Rusland en China. Dwars door onvoorstelbare landschappen, verschillende tijdzones en fascinerende indrukken. En je kunt zelf kiezen uit verschillende klassen van comfort.

Ga met ons mee en ontdek Mongolië

Ga met ons mee op vakantie in Mongolië en ontdek alles wat dit bijzondere, magische land te bieden heeft. Een droomreis die je nog lang zal bijblijven. En wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt tijdens de reis. Van de vluchten tot en met de overnachtingen, maaltijden en excursies: alles is geregeld. Aarzel dus niet en boek een fantastische reis naar Mongolië.