Groepsrondreizen in Mongolië

Reis met de fascinerende Trans Mongolië Express dwars door Mongolië met een groepsreis. 
Overnachtingen in de iconische Trans Mongolië Express en in traditionele ger tenten. 
Onze groepsrondreizen in Mongolië worden begeleid door een deskundige internationale reisleider. 
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

0

Groepsrondreizen in Mongolië

Groepsreis Mongolië – Ga met ons mee op een fascinerende reis

Ongerepte steppen, woeste bergen, blauwe luchten, Boeddhistische mystiek…het zijn slechts een paar van de eigenschappen van het bijzondere land Mongolië. Een groepsreis in Mongolië zal nog lang in jouw geheugen gegrift staan. Tijdens groepsreizen naar Mongolië laten we het allermooiste van dit land zien, gecombineerd met comfortabele en speciale overnachtingen en een reisleider die alles over het land kan vertellen. Ga met een groep op ontdekkingstocht door dit prachtige land.

Mongolië groepsreis: ontdek dit bijzondere land

De groepsreizen naar Mongolië staan garant voor het zien van spectaculaire berglandschappen, maar dat is nog lang niet alles. We bezoeken ook bijzondere kloosters en tempels, waaronder het indrukwekkende boeddhistische Gandan klooster en de Choijin Lama tempel in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. En wist je dat Mongolië ook prachtige nationale parken heeft met grote kuddes paarden en yaks? We ontdekken het allemaal tijdens een groepsreis in Mongolië.

Een bijzondere overnachting

Tijdens onze groepsrondreizen naar Mongolië is het mogelijk om een hele bijzondere overnachting te boeken: een overnachting in een traditionele Mongoolse ger in het mooie landschap van de Mongoolse Alpen. Dit is voor echte natuurmensen een droom die uitkomt. Een hele bijzondere ervaring tijdens de groepsrondreis in Mongolië en wat ons betreft dus zeker een aanrader.

Een gecombineerde treinreis

Wij bieden een hele bijzondere groepsrondreis naar Mongolië, waarbij je naast Mongolië ook diverse andere landen zult bezoeken waaronder Rusland en zelfs China. Het gaat om een treinreis met de Trans Siberische Tsarengoud Express. Een ontspannen treinreis waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel luxe je wilt hebben. De trein legt maar liefst 8000 kilometer af van Moskou naar China en dit maakt het tot een hele bijzondere reis met vele hoogtepunten.

Kies voor een groepsreis naar Mongolië

De nomaden bevolking, de ongerepte natuur, de tempels, ontdek het allemaal tijdens onze groepsreizen naar Mongolië. Wij laten de mooiste plekjes van dit land zien tijdens een compleet verzorgde reis. Liever een individuele rondreis naar Mongolië? Ook dat is mogelijk. Bekijk de mogelijkheden en boek jouw favoriete reis naar dit bijzondere land.