Privé rondreizen in Mongolië

Mongolië is het fascinerende land van ongerepte steppen, woeste bergen, blauwe luchten, en een mix van oosterse Boeddhistische mystiek en het pure leven van de nomadenbevolking. Ontdek het Erdene Zuu klooster in Tibetaanse stijl wat nog in gebruik is, maar ook de imponerende Khogno Khan bergen met panoramische vergezichten, de immens hoge Els Sand duinen en de oneindige schoonheid van de Gobi woestijn.

Individuele rondreis Mongolië – Ontdek dit bijzondere land

Mongolië is voor het gros nog een onontdekte bestemming en een bestemming waar je misschien niet meteen aan denkt als je op zoek bent naar een rondreis. Maar dat maakt een individuele rondreis naar Mongolië juist zo bijzonder. Wij hebben een rondreis in Mongolië samengesteld waarbij je individueel de fascinerende hoogtepunten van dit land kunt bezoeken. Ontdek zelf hoe bijzonder dit land eigenlijk is!

Privé rondreis Mongolië: een bijzondere treinreis

Wij bieden individuele rondreizen in Mongolië die onderdeel zijn van een treinreis van Moskou naar Beijing. De treinreis is de ideale manier om heel veel landen tijdens een complete reis te bekijken. We ontdekken onder andere de hoofdstad van Mongolië, Ulaanbaatar en ervaren de grootsheid van dit land met de steppen, de nomaden die rondtrekken en de grazende kuddes. De privé rondreizen naar Mongolië geven een goede indruk van alles wat dit land te bieden heeft.

Een onvergetelijke ervaring

Je kunt naar Mongolië met een individuele rondreis, maar wij bieden ook groepsrondreizen naar Mongolië. Een manier om dit bijzondere land met een groep en een deskundige reisleider te ontdekken. Voor welke reis je ook kiest, wij zorgen sowieso voor een onvergetelijke ervaring.