Mongolië

Mongolië is het fascinerende land van ongerepte steppen, woeste bergen, blauwe luchten, en een mix van oosterse Boeddhistische mystiek en het pure leven van de nomadenbevolking. Ontdek het Erdene Zuu klooster in Tibetaanse stijl wat nog in gebruik is, maar ook de imponerende Khogno Khan bergen met panoramische vergezichten, de immens hoge Els Sand duinen en de oneindige schoonheid van de Gobi woestijn.

Mongolië rondreis – Een mystiek avontuur

Het land Mongolië is voor velen nog een onbekende bestemming, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Tijdens een Mongolië rondreis ontdek je dit fascinerende land met de prachtige panoramische vergezichten, de schoonheid van de Gobi woestijn, de Boeddhistische mystiek maar ook het pure leven van de nomaden. Een unieke, fascinerende rondreis die je nooit zal vergeten.

Aanschouw de prachtige natuur

Veel van onze Mongolië rondreizen zijn treinreizen die je langs meerdere bestemmingen brengen. Eenmaal aangekomen in Mongolië kun je direct de prachtige natuur aanschouwen. Hier heb je een onvergetelijk uitzicht over de uitgestrekte steppegebieden. In Terelj Nationaal Park ervaar je niet alleen de grootsheid van de eindeloze steppen, maar ook de rondtrekkende nomaden en de grazende kuddes: een prachtig schouwspel. Geniet hier van de prachtige omgeving en ervaar een oase van rust.

Het echte Mongolië

Tijdens de Mongolië rondreis kun je in Ulaanbaatar een bezoek brengen een aan het imposante Tibetaanse Gandan Klooster. Lees alles over de geschiedenis van dit bijzondere land en woon een kleurrijke folkloreshow bij. Wij doen er alles aan zodat je tijdens de rondreizen het échte land leert kennen. Natuurlijk hoort daar ook een typische Mongoolse lunch en diner bij. Een tip: breng een bezoek aan werkplaats waar de traditionele ger-tenten worden gemaakt. Fascinerend om dit te zien!

Mongolië rondreis: de mogelijkheden

Wil je met een groep Mongolië ontdekken onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen? Dan zijn de groepsreizen naar Mongolië ideaal. Maar je kunt ook met jouw eigen reisgezelschap Mongolië verkennen tijdens een individuele rondreis naar Mongolië. Alles is mogelijk en wij zorgen er bij iedere reis voor dat alles van A tot Z geregeld is. Van de vluchten tot comfortabele overnachtingen en diverse leuke excursies: het is allemaal inbegrepen bij onze rondreizen!