Zwaaiende palmen en koraalriffen

Vakantie Mozambique

Vakantie Mozambique

Mozambique is een onontdekte parel van Afrika. Een land waarin de grootste attractie de natuur is en waar dus iedere natuurliefhebber zijn hart kan ophalen. Maak safari’s in het Gronogosa National Park en ga op zoek naar bijzonder wild. Maar je kunt tijdens een vakantie in Mozambique ook relaxen op de mooiste stranden. Een vakantie in Mozambique heeft meer in petto dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Ontdek het zelf tijdens één van onze bijzondere reizen.

Keuze uit 0 Mozambique reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 0
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Vakantie Mozambique – Geniet van de Afrikaanse natuur

Ben je een natuurliefhebber en houd je van strand? Dan is een vakantie in Mozambique een goede keuze. Natuurliefhebbers kunnen onder andere aan hun trekken komen in het Gronogosa National Park en het Great Limpopo Transfrontier park. Allebei bijzondere natuurparken waar je tijdens een safari op zoek kunt naar de Afrikaanse diersoorten. En wij zorgen ervoor dat je tijdens deze bijzondere reis niets tekort zult komen.

Relaxen aan het strand in Bilene

Tijdens een vakantie in Mozambique kun je niet alleen op avontuur in de natuur, maar je kunt ook heerlijk relaxen aan het strand. In de kustplaats Bilene bijvoorbeeld met de azuurblauwe zee van de Indische Oceaan. Naast liggen op het strand en zwemmen in de zee kun je hier ook deelnemen aan één van de vele activiteiten die hier worden aangeboden. Denk aan een tocht per paard, quadrijden of het verkennen van de onderwaterwereld.

Een vakantie in Mozambique combineren

Wil je naast een vakantie in Mozambique nog meer landen in Afrika ontdekken? Dat kan! Er zijn namelijk gecombineerde reizen waarbij je bijvoorbeeld, naast Mozambique, een bezoek brengt aan Zuid-Afrika en Swaziland. Ontdek de hoogtepunten van meerdere Afrikaanse landen tijdens één bijzondere reis. En wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot overnachtingen en excursies.

Ga naar de onontdekte parel van Afrika

Ga met ons mee op vakantie naar Mozambique, de onontdekte parel van Afrika, en ontdek wat dit unieke land te bieden heeft. Hier ontdek je het echte pure Afrika. Wij zorgen voor een comfortabele reis met de allerleukste gamedrives en wandelingen. Kom tussendoor bij in fijne hotels of misschien wel een paar dagen kampeersafari. Ontdek de ongerepte natuur, de wilde dieren en de mooie stranden. Wacht niet langer en boek deze prachtige reis naar Afrika!