Groepsrondreizen in Mozambique

Reis met ons mee door vier Afrikaanse landen, inclusief kampeersafari in het Krugerpark!
Je overnacht in goede hotels en bijzondere lodges inclusief ontbijt.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleiding.
Diverse excursies en alle entreegelden zijn bij ons al inclusief.

Groepsreis Mozambique – Ontdek dit Afrikaanse land

Natuur- en strandliefhebbers komen tijdens een groepsreis in Mozambique zeker aan hun trekken. Hier kun je op safari in mooie natuurparken, maar je kunt ook heerlijk genieten aan het strand. Wij hebben een leuk programma samengesteld met activiteiten om Mozambique nog beter te leren kennen. Daarbij zijn niet alleen de vluchten, maar ook de overnachtingen en excursies inbegrepen.

Van natuur tot strand

Bekende nationale parken in Mozambique zijn Gronogosa National Park en het Great Limpopo Transfrontier park. Ga tijdens een safari op zoek naar de Afrikaanse diersoorten die hier leven. Maar naast de natuur ontdekken, kun je ook genieten op het strand tijdens een groepsreis in Mozambique. Dit kan onder andere in de kustplaats Bilene. Zwem in het azuurblauwe zee van de Indische Oceaan en rust uit op het heerlijke zandstrand. Als je wilt kun je hier ook deelnemen aan activiteiten zoals quadrijden, een tocht per paard, duiken of snorkelen.

Ga mee naar Mozambique

Ga mee naar Mozambique en ontdek dit Afrikaanse land. Wij combineren een groepsreis naar Mozambique regelmatig met andere landen in Afrika zoals Zuid-Afrika en Swaziland. Op die manier kun je de hoogtepunten van meerdere landen ontdekken tijdens de groepsreis. Ontdek de mogelijkheden en kies je favoriete route!