Rondreis Mozambique - De onontdekte parel van Afrika

Ben je een natuurliefhebber, maar vind je het ook heerlijk om een aantal dagen te genieten op het strand? Een rondreis in Mozambique heeft beide ingrediënten. Mozambique wordt ook wel de onontdekte parel van Afrika genoemd, maar dat maakt een rondreis in Mozambique juist zo bijzonder. Ontdek samen met ons het pure Afrika. Wij regelen de complete rondreis: de vluchten, de comfortabele overnachtingen én leuke excursies.

Van natuur tot strand

Mozambique herbergt een aantal mooie natuurparken waaronder het Great Limpopo Transfrontier park, dat voor een deel ook in Zimbabwe en Zuid-Afrika ligt. Het is een heel groot natuurpark waar iedere natuurliefhebber zijn hart kan ophalen. Tijdens een rondreis in Mozambique breng je een bezoek aan de kustplaats Bilene. Hier kun je genieten op het strand of deelnemen aan de activiteiten. Altijd al een keer willen quadrijden of paardrijden op het strand? Het kan hier allemaal. Breng ook zeker een bezoek aan de markt van Bilene en proef de échte Mozambikaanse keuken. 

Ontdek Afrika tijdens een rondreis

De rondreis in Mozambique kun je ook combineren met Afrikaanse buurlanden zoals Zuid-Afrika en Swaziland. Wij bieden rondreizen waarbij je de hoogtepunten van meerdere landen in Afrika bezoekt. De route is al uitgestippeld en de overnachtingen zijn geregeld. Je hoeft alleen maar te genieten van een onvergetelijke ervaring in deze bijzondere Afrikaanse landen.

Ga mee naar Mozambique

Een rondreis naar Mozambique is juist zo bijzonder omdat dit land een onontdekte parel is. Je kunt hier dwars door de fantastische natuur om wilde dieren te spotten, maar ook heerlijk relaxen op het strand. Met onze samengestelde rondreizen kun je onbezorgd genieten van dit unieke land, terwijl alles voor je geregeld is. Ga met ons mee naar Mozambique en ontdek het pure Afrika. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!