Vakantie Myanmar

“De Mahabandula straat in Yangon is werkelijk één grote open markt”

Myanmar heeft heilige tempels, gouden pagodes en groene rijstvelden waarop waterbuffels aan het werk zijn. Ontmoet de zachtaardige bevolking en bezoek het sprookjesachtige Inle Meer.
Reisleider Gijs

De Mahabandula straat in Yangon is werkelijk één grote open markt

Populaire Myanmar reizen

Vakantie Myanmar - Ga mee op reis naar het lievelingsland van de Boeddha

Een vakantie in Myanmar is een ware ontdekkingsreis. Van heilige tempels tot gouden pagodes en groene rijstvelden. Maar ook de zachtaardige bevolking zult u ontmoeten tijdens een Myanmar vakantie. En wij kunnen deze bijzondere reis voor u verzorgen, met alles erop en eraan. We vliegen naar Myanmar en laten de mooiste hoogtepunten van dit land zien. Dit kan in een groep of met een individuele rondreis, er zijn verschillende keuzemogelijkheden voor de Myanmar vakantie.

Welkom in Myanmar 

Mingalabar oftewel Welkom in Myanmar! Wij vinden dit een hele bijzondere en unieke bestemming, anders dan de reizen naar andere Aziatische bestemmingen. De bevolking is zeer gastvrij en zal u welkom heten. Bij een vakantie in Myanmar hoort een bezoek aan de gouden Shwedagon Pagode, het belangrijkste heiligdom dat hoog boven de stad Yangon uitsteekt. Dit wordt zelfs één van de mooiste tempelcomplexen van Azië genoemd en is onderdeel van veel van onze Myanmar reizen. Vooral tijdens de ondergaande zon is de schoonheid van dit tempelcomplex adembenemend, weten wij uit eigen ervaring.   

Myanmar reizen: vol boeddha hoogtepunten

Maar dat is nog lang niet alles, onze reizen naar Myanmar hebben nog veel meer hoogtepunten. Wat dacht u van Kyaiktiyo, een belangrijk bedevaartsoord voor boeddhisten. Op een rotsblok op de top van de heuvel ligt een gouden rotspagode, een bijzonder schouwspel in combinatie met de pelgrims die de hele tocht afleggen. In Bago aanschouwt u bovendien een enorme liggende boeddha. Myanmar wordt niet voor niets het lievelingsland van de boeddha genoemd. Dit zult u zeker ontdekken tijdens een Myanmar vakantie.

Ontdek Myanmar op uw Manier

Er zijn verschillende manieren om Myanmar te ontdekken. Door middel van een groepsreis, een single rondreis en een individuele rondreis. Bij laatstgenoemde regelen we het vervoer per auto met een privéchauffeur. Zo kunt u in uw eigen tempo door Myanmar reizen. Voor alle vakanties geldt dat wij zorgen voor comfortabele overnachtingen. Veel excursies zijn bovendien inclusief en we bieden een aantal optionele excursies.

Ga met ons mee op deze bijzondere reis

Ga met ons mee op een bijzondere en unieke reis door Myanmar. Natuurlijk hebben wij ook vele andere bijzondere Aziatische bestemmingen in ons aanbod, zoals Laos en Vietnam. Ontdek de mogelijkheden.

Terug naar boven