Vakantie Myanmar

Vakantie Myanmar

Jarenlang was Myanmar vrijwel ontoegankelijk voor bezoekers, maar dat is verleden tijd. Dit is dan ook hét moment om dit indrukwekkende land te bezoeken, voordat de grote toeristenmassa op hetzelfde idee komt.

Het land is bezaaid met tempels en gouden pagodes. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Op de rijstvelden wordt bijvoorbeeld nog altijd veelvuldig gebruik gemaakt van waterbuffels en regelmatig zie je houten karren getrokken door buffels door de straten lopen. De zachtaardige bevolking zal je met een oprecht ‘Mingalabar’ welkom heten.

Keuze uit 1 Myanmar reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 1
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Uitgelicht: Bagan

Bagan

Tempels, tempels en nog meer tempels. Dat is Bagan in een notendop. Klinkt misschien saai, maar dat is het zeker niet. Spring op de (elektrische) fiets en bezoek de mooiste en belangrijkste tempels. Maar sla ook zeker niet de kleinere tempels over. Stap van je fiets af, loop over een zandpaadje naar een kleinere tempel en wie weet ben je wel de enige bezoeker. En het kippenvel moment dat je op dat moment krijgt komt gegarandeerd niet door de koelere lucht in de tempel!

Vakantie Myanmar - Ga mee op reis naar het lievelingsland van de Boeddha

Een vakantie in Myanmar is een ware ontdekkingsreis. Van heilige tempels tot gouden pagodes en groene rijstvelden. Maar ook de zachtaardige bevolking zul je ontmoeten tijdens een Myanmar vakantie. En wij kunnen deze bijzondere reis voor je verzorgen, met alles erop en eraan. We vliegen naar Myanmar en laten de mooiste hoogtepunten van dit land zien. Dit kan in een groep of met een individuele rondreis, er zijn verschillende keuzemogelijkheden voor de Myanmar vakantie.

Welkom in Myanmar 

Mingalabar oftewel Welkom in Myanmar! Wij vinden dit een hele bijzondere en unieke bestemming, anders dan de reizen naar andere Aziatische bestemmingen. De bevolking is zeer gastvrij en zal je welkom heten. Bij een vakantie in Myanmar hoort een bezoek aan de gouden Shwedagon Pagode, het belangrijkste heiligdom dat hoog boven de stad Yangon uitsteekt. Dit wordt zelfs één van de mooiste tempelcomplexen van Azië genoemd en is onderdeel van veel van onze Myanmar reizen. Vooral tijdens de ondergaande zon is de schoonheid van dit tempelcomplex adembenemend, weten wij uit eigen ervaring.   

Myanmar reizen: vol boeddha hoogtepunten

Maar dat is nog lang niet alles, onze reizen naar Myanmar hebben nog veel meer hoogtepunten. Wat dacht je van Kyaiktiyo, een belangrijk bedevaartsoord voor boeddhisten. Op een rotsblok op de top van de heuvel ligt een gouden rotspagode, een bijzonder schouwspel in combinatie met de pelgrims die de hele tocht afleggen. In Bago aanschouw je bovendien een enorme liggende boeddha. Myanmar wordt niet voor niets het lievelingsland van de boeddha genoemd. Dit zul je zeker ontdekken tijdens een Myanmar vakantie.

Ontdek Myanmar op jouw Manier

Er zijn verschillende manieren om Myanmar te ontdekken. Door middel van een groepsreis, een single rondreis en een individuele rondreis. Bij laatstgenoemde regelen we het vervoer per auto met een privéchauffeur. Zo kun je in je eigen tempo door Myanmar reizen. Voor alle vakanties geldt dat wij zorgen voor comfortabele overnachtingen. Veel excursies zijn bovendien inclusief en we bieden een aantal optionele excursies.

Ga met ons mee op deze bijzondere reis

Ga met ons mee op een bijzondere en unieke reis door Myanmar. Natuurlijk hebben wij ook vele andere bijzondere Aziatische bestemmingen in ons aanbod, zoals Laos en Vietnam. Ontdek de mogelijkheden.