Groepsrondreizen in Myanmar

Ontdek hoogtepunten als de tempelvlakte van Bagan, het Inle Meer en het authentieke plattelandsleven.
We overnachten in comfortabele hotels, veelal met een prachtige ligging.
Onze groepsrondreis wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

Groepsreis Myanmar – Ga met ons mee naar het lievelingsland van Boeddha

Myanmar is een bestemming die misschien niet als eerste te binnen schiet als je op zoek bent naar een reis. Maar een groepsreis naar Myanmar is juist ideaal voor de mensen die naar een bestemming willen die minder voor de hand liggend, maar minstens zo bijzonder is. Wij nemen je mee naar het lievelingsland van de Boeddha en laten de mooiste plekjes zien tijdens de groepsrondreis in Myanmar. Een reis om nooit meer te vergeten.

Een bijzondere reis door het oude Birma

Tijdens de Myanmar groepsreis nemen we je mee naar het oude Birma, dat voor lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. We worden hier vriendelijk en gastvrij onthaald en we zijn klaar om de hoogtepunten dan dit land te ontdekken. Yangon is de grootste stad van Myanmar, waar we onder andere de Shwedagon pagode bezoeken: één van de belangrijkste tempels van dit land, geheel bedekt met bladgoud. Maar we maken hier ook een ritje met een traditionele riksja, iets wat je ook echt een keer meegemaakt moet hebben.

Groepsreis Myanmar: letterlijke hoogtepunten

Een bezoek aan Kyaikhthiyo is toch wel een van de meest letterlijke hoogtepunten van de groepsreizen naar Myanmar. Op de top van de heuvel ligt een belangrijk bedevaartsoord voor boeddhisten. Een gouden rotspagode die op een rotsblok staat, dat vervaarlijk lijkt te balanceren. Men gelooft dat dit een haar van de Boeddha is. Vele pelgrims leggen de tocht naar boven te voet af, wat een bijzonder gezicht is

Ontdek het Boeddhisme

De groepsrondreizen naar Myanmar zorgen ervoor dat je het Boeddhisme leert kennen. Opvallend is de enorme liggende boeddha in Bago, één van de oudste steden van het land. Maar we brengen ook een bezoek aan Bagan, een klein plaatsje met een zeer indrukwekkende omgeving van immense kunstschatten, vol prachtige pagodes en tempels. Je vindt hier zelfs de meeste boeddhistische tempels, ruïnes en stoepa’s ter wereld.

Ga mee naar Myanmar

Een groepsrondreis naar Myanmar zit vol met bijzondere en indrukwekkende verrassingen. Liever met een singlereis naar Myanmar of juist een individuele rondreis naar Myanmar? Wij bieden volop mogelijkheden!