17-daagse groepsrondreis Door het Lievelingsland van Boeddha (t/m vertrek november 2019)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Bagan

 • Stadstoer Bagan met boottocht bij zonsondergang

  vanaf USD 21 p.p.

  De dag start met een bezoekje aan een lokale markt en een wandeling door het nabijgelegen dorpje. Daarna bekijken we nog enkele van Bagan's indrukwekkende pagodes. Vervolgens bezoekt u het Thanakha Museum om meer te weten te komen over de geschiedenis en daaruit ontstane tradities van het land Myanmar. Tot slot maken we bij zonsondergang een leuke boottocht over de Ayeyawaddy rivier met prachtige uitzichten. Minimaal 5 personen.

  5-6 personen: USD 28 p.p.
  7-10 personen: USD 27 p.p.
  11-15 personen: USD 20 p.p.
  16-20 personen: USD 17 p.p.
  20-30 personen: USD 14 p.p.

 • Bagan per fiets

  vanaf 40 USD p.p.

  In de ochtend fietsen we door lokale dorpjes, waar de bewoners nog wonen en werken volgens eeuwenoude tradities. Daarna ontdekken we per fiets nog enkele van Bagan’s fenomenale pagodes. Na de lunch bekijken we (nu per bus) onder andere Manuha Tempel en brengen we een bezoek aan een lakwerkwinkeltje, waar het ingenieuze proces van handgemaakt lakwerk goed te zien is. We bekijken de zonsondergang vanaf één van de tempels. Minimaal aantal deelnemers: 5

  5-6 personen: USD 50 p.p.
  7-10 personen: USD 48 p.p.
  11-15 personen: USD 38 p.p.

  Voor individuele reizigers gelden de volgende prijzen:
  2 personen: USD 84 p.p.
  3 personen: USD 70 p.p.

 • Excursie naar Kyun Thiri village

  vanaf USD 21 p.p.

  Midden in de Ayeyarwady rivier ligt het eilandje Kyun Thiri. We maken een boottochtje van ongeveer 30 minuten voor een bezoek aan dit eiland en het gelijknamige boerendorpje. Hier kunt u ervaren hoe het traditionele leven in een boerendorp in Myanmar is door er rond te wandelen en samen met de gids in contact te komen met de bewoners. Daarna bezoekt u een klooster waar u lokale hapjes en thee geserveerd krijgt. Voor de lunch bent u weer terug in Bagan.

  Minimaal aantal deelnemers: 5

  5-6 personen: USD 32 p.p.
  7-10 personen: USD 29 p.p.
  11-15 personen: USD 25 p.p.
  16-20 personen: USD 23 p.p.
  20-30 personen: USD 21 p.p.

Optionele excursies in Mandalay

 • Dagexursie naar Amarapura, Inwa en Sagaing

  vanaf USD 45 p.p.

  Een excursie naar koningssteden Amarapura, Inwa en Sagaing. In Amarapura bezoeken we het het Mahagandayon klooster, tegenwoordig een school voor jonge monniken. In Inwa bezoeken we de 'leaning tower of Ava', het gepleisterde stenen klooster Maha Aungmye Bonzan en het mooie teakhouten klooster Bagay Kyaung. Vervolgens wordt nog een bezoek gebracht aan Sagaing waar u vele stoepa's kunt zien die verspreid over Sagaing Hill liggen.

  Minimaal aantal deelnemers: 5

  5-6 personen: USD 43 p.p.
  7-10 personen: USD 42 p.p.
  11-15 personen: USD 32 p.p.
  16-20 personen: USD 30 p.p.
  21-30 personen: USD 27 p.p.


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).