17-daagse groepsrondreis Door het Lievelingsland van Boeddha (t/m vertrek november 2019)

Je krijgt van ons:
  • Adembenemende Shwedagon pagode
  • Het sprookjesachtige Inle Meer
  • Bezoek aan tempels Bagan
  • Bezoek aan de Gouden rotspagode
  • Excursie naar bergstammen van Kalaw

Bijzondere reis door het oude Birma

Tijdens deze Myanmar rondreis nemen we u mee op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. De bevolking is vriendelijk en oprecht, men is blij met onze komst en zal ons gastvrij onthalen.

We zien de vele hoogtepunten van het land, te beginnen met de gouden rotspagode die volgens de legende op een haar van Boeddha balanceert. Ook zien we de prachtige koloniale stad Yangon en het Inle meer met zijn beenroeiers en drijvende tuinen. We maken een wandeling in het gebied van de bergstammen bij het hooggelegen Kalaw en zien natuurlijk het adembenemende Bagan met haar honderden tempels en pagodes. De reis eindigt in Mandalay, waar we de oude koningssteden bekijken en de bekende Ubein-brug kunnen fotograferen.

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Het ontbijt is tijdens deze reis inbegrepen.

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 85 per persoon op te nemen in de prijs. Ook zijn veel excursies inbegrepen in het reisprogramma. Zo bezoeken we het dorpje Indain bij het Inle meer, maken we stadstours door Yangon en Mandalay en maken we een indrukwekkende excursie naar de bergstammen bij Kalaw.

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor u klaar
Onze rondreizen door Myanmar worden begeleid door onze ervaren reisleiders.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)


Minimaal 12 / maximaal 27 deelnemers