17-daagse groepsrondreis Myanmar: Lievelingsland van Boeddha

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

7 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 17-02-2020

Myanmar een fascinerend land met veel tegenstellingen

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 16-02-2020

Een indrukwekkend land qua natuur, cultuur, vriendelijke mensen en een prachtige reis.

National museum Yangon kost 5000 Kyats en geeft op de begane grond en vier verdiepingen erboven veel informatie. De leeuwentroon, koninklijke regalia, schilderijen, geschiedenis, muziekinstrumenten en antiek Twee tot drie uur vliegen om! .Het archeologische museum in Bagan was ook de moeite waard gedurende ongeveer anderhalf uur. In beide musea is de informatie ook in het engels aangegeven. In Bagan is het leuk een halve dag met een tuktuk of fiets nog wat tempels met een lokale gids te doen. In de oude stad en bij de stadspoort kun je dan stoppen voor foto's en zij laten hun favoriete tempels zien, ontdekten we!! In Mandelay hetzelfde gedaan en naar het grootste boek ter wereld gekeken. De steles met Tripitaka tekst. .

Rian
8,3
Toegevoegd op: 15-02-2020

Zeer gevarieerde reis in een prachtig land.

Zeer gevarieerde reis in een prachtig land. Afsluitende street food toer is zeer leuk. Zeer vriendelijke mensen. Nog niet erg veel buitenlandse touristen.

Theo
9,0
Toegevoegd op: 14-02-2020

Fantastische overweldigende reis met een top reisleider!

Streetfood excursie was een topper.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 14-02-2020

Bijzonder land nog in ontwikkeling met erg vriendelijke bevolking

Lokale gidsen vertellen weinig. Slecht verstaanbaar en reisleider had wel iets meer informatie over het land en de gewoonten mogen geven

7,7
Toegevoegd op: 13-02-2020

Mooie gevarieerde reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 13-02-2020

Geweldige reisbeleving van Myanmar.

Een bijzondere reis door dit mooie land, met zijn vele pagodes en tempels. Vriendelijke mensen die het fijn vinden dat er toeristen naar hun land komen. Je mag alles fotograferen als je het maar even vraagt en er met respect mee om gaat.

Wil uit Hoofddorp