17-daagse groepsrondreis Myanmar: Lievelingsland van Boeddha

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Prachtige Shwedagon pagode en smaakvolle streetfood tour
  • Boottochten over sprookjesachtige Inle Meer en wijnproeverij
  • Alle entreegelden twv €85
  • Bezoek aan Bagan en drie Koningsteden
  • Bezoek aan de Gouden rotspagode

Bijzondere reis door het oude Birma

Tijdens deze Myanmar rondreis nemen we je mee op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. De bevolking is vriendelijk en oprecht, men is blij met onze komst en zal ons gastvrij onthalen.

We zien de vele hoogtepunten van het land, te beginnen met de gouden rotspagode die volgens de legende op een haar van Boeddha balanceert. Ook zien we de prachtige koloniale stad Yangon en het Inle meer met zijn beenroeiers en drijvende tuinen. We maken een wandeling in het gebied van de bergstammen bij het hooggelegen Kalaw en zien natuurlijk het adembenemende Bagan met haar honderden tempels en pagodes. Tot slot bezoeken we Mandalay, waar we de oude koningssteden bekijken en de bekende Ubein-brug kunnen fotograferen. De reis eindigt weer in Yangon met een smaakvolle streetfood tour. 

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Het ontbijt is tijdens deze reis inbegrepen.

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 85 per persoon op te nemen in de prijs. Ook zijn veel excursies inbegrepen in het reisprogramma. Zo bezoeken we het dorpje Indain bij het Inle meer, maken we stadstours door Yangon en Mandalay en maken we een indrukwekkende excursie naar de bergstammen bij Kalaw.

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Onze rondreizen door Myanmar worden begeleid door onze ervaren reisleiders.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 / maximaal 27 deelnemers