Privé rondreizen in Myanmar

Ontdek hoogtepunten als de tempelvlakte van Bagan, het Inle Meer en het authentieke plattelandsleven.
U overnacht in comfortabele hotels, veelal met een prachtige ligging.
U reist bij ons per auto met privéchauffeur.
Tijdens onze reizen zijn veel excursies inclusief.

2

Privé rondreizen in Myanmar

Individuele rondreis Myanmar – Ontdek het land van de Boeddha

Een individuele rondreis in Myanmar is een schilderachtig mooie rondreis door dit ongerepte land. Een land dat allesbehalve heel toeristisch is, wat het juist zo bijzonder maakt. Tijdens de rondreis in Myanmar ontdekt u individueel het oude Birma en bekijkt u de belangrijkste hoogtepunten. We hebben een mooie route samengesteld en alle overnachtingen en veel excursies geregeld.

Privé rondreis Myanmar: ervaar dit bijzondere land

Ontdek op eigen gelegenheid en met uw eigen reisgezelschap Myanmar tijdens de rondreis. Individueel bezoekt u alle hoogtepunten van dit land zoals de koloniale stad Yangon, de bijzondere Shwedagon pagode en het Inle meer. Myanmar is toch wel één van de meest authentieke bestemmingen uit ons aanbod, en dat laten we zien tijdens de individuele rondreizen in Myanmar.

Er is nog meer…

De privé rondreizen naar Myanmar bieden nog veel meer dan wij kunnen beschrijven. We zorgen ervoor dat u dit land optimaal zult leren kennen en ervaren. Liever met een groep dit bijzondere land ontdekken? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een groepsrondreis naar Myanmar of een singlereis naar Myanmar. Wij nemen u mee naar de allermooiste plekjes en zorgen ervoor dat u volop zult genieten van de reis.