Privé rondreis Legendes van Mandalay met Emirates

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,7

Gemiddelde beoordeling

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 17-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. de V - Nijmegen
10,0
Toegevoegd op: 11-07-2017

Een prachtig land met veel cultuur, natuur, zalig eten en een bijzonder toegankelijke bevolking.

Wij hebben een prachtige reis gemaakt. Het programma geeft voldoende ruimte om aangeboden of zelf uitgekozen excursies te volgens. Zo hebben wij een dagtrip naar Mount Popa gedaan en aan de gids gevraagd om ook een lagere school te bezoeken en een aangrenzend dorp. Dat is perfect ingevuld. In Bagan hebben we (naar aanleiding van reacties op Tripadvisor) een kookworkshop gevolgd, waarbij we voorafgaand aan het koken op de lokale markt de ingrediënten hebben gekocht. Een bijzonder ervaring. In het noorden (Kalaw) hebben we een halve dag (10 kilometer) gewandeld in de bergen, van dorp naar dorp, in nauw contact met de lokale bevolking. De laatste dag hebben we in Yangon de trein genomen en hebben we het echte lokale leven van heel dichtbij meegemaakt. Een rondje om Yangon duurt 3 uur, maar is iedere minuut een belevenis. Tip: neem 'nieuwe' dollars mee in grote coupures, die kun je bij de banken en bij de hotels goed omwisselen.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 09-02-2017

Een zeer boeiende prive reis dankzij FOX én de lokale EPG gidsen naar het pure Myanmar!

Sluit af met een paar dagen (prachtig!) strand om de geweldige indrukken van de rondreis te laten bezinken. Vlieg van Heho rechtstreeks naar Ngapali. Maak zoveel mogelijk gebruik van binnenlandse vluchten, uitstekend, soepel en veilig, vooral nieuwe vliegtuigen gehad! Wegen zijn slecht, bovendien gezien dat rijstijl van andere weggebruikers bepaald onveilig is. Overigens onze eigen chauffeurs reden zeer defensief! Probeer privé te gaan, wel duurder maar veel meer contact met locals, busladingen toeristen verstoren. Heerlijk eten en erg vriendelijke mensen. Ga in t goede seizoen, wij waren in januari/februari, fantastisch weer, overdag 25-30 gr, strak blauwe lucht, 's avonds koel tot erg koud in Kalow, 5 gr! Maak de reis nu het land, de mensen en sfeer nog authentiek zijn en de politieke spanningen minder. Vraag om het engelstalige reisprogramma van EPG vóór vertrek, het bevat extra nuttige tips bovenop de goede FOX reisinformatie

Dhr. J - Kaatsheuvel
Terug naar boven