Privé rondreis met chauffeur Land van Gouden Pagodes

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Bagan

 • Bagan per fiets

  vanaf 40 USD p.p.

  In de ochtend fietsen we door lokale dorpjes, waar de bewoners nog wonen en werken volgens eeuwenoude tradities. Daarna ontdekken we per fiets nog enkele van Bagan’s fenomenale pagodes. Na de lunch bekijken we (nu per bus) onder andere Manuha Tempel en brengen we een bezoek aan een lakwerkwinkeltje, waar het ingenieuze proces van handgemaakt lakwerk goed te zien is. We bekijken de zonsondergang vanaf één van de tempels.

  Minimaal aantal deelnemers: 5

  5-6 personen: USD 50 p.p.
  7-10 personen: USD 48 p.p.
  11-15 personen: USD 38 p.p.

  Voor individuele reizigers gelden de volgende prijzen:

  2 personen: USD 84 p.p.
  3 personen: USD 70 p.p.

Optionele excursies in Kalaw

 • Bezoek Palaung dorp

  vanaf USD 28 p.p.

  Vandaag maakt u een mooie trektocht naar een Palaung dorpje (2-5 uur, afhankelijk van de deelnemers). De wandeling door de bergen en met uitzichten over de theeplantages is werkelijk schitterend. U wandelt door de heuvels en komt langs verschillende huisjes van de bergvolkeren. De Palaung zijn een bevolkingsgroep die behoren tot de Mon-Khmrer. Kenmerkend voor deze mensen zijn de vrouwen die dik geweven gewaden dragen, met rode strepen en om de heupen dunne, geverfde rotanringen hebben. Deze fascinerende trekking geeft u een beter beeld hoe het dagelijks leven van dit volk is.

  Minimaal aantal deelnemers: 5

  5-6 personen: USD 55 p.p.
  7-10 personen: USD 52 p.p.
  11-15 personen: USD 38 p.p.
  16-30 personen: USD 28 p.p.

  Voor individuele reizigers gelden de volgende prijzen:

  2 personen: USD 75 p.p.
  3-4 personen: USD 58 p.p.

 • Bezoek Pindaya

  vanaf USD 30 p.p.

  We rijden via een mooie route naar het plaatsje Pindaya. Tijdens deze rit komen we langs de dorpjes Pwehla en Ji Chanzi van de bergstammen PaO en Danu. Pindaya staat bekend om het bijzondere kalkstenen grottencomplex. In deze grotten bevinden zich maar liefst ruim 8.000 boeddha beelden die daar al eeuwen geleden zijn geplaatst.

  Minimaal aantal deelnemers: 5

  5-6 personen: USD 55 p.p.
  7-10 personen: USD 52 p.p.
  11-15 personen: USD 38 p.p.
  16-30 personen: USD 30 p.p.

  Voor individuele reizigers gelden de volgende prijzen:

  2 personen: USD 71 p.p.
  3-4 personen: USD 58 p.p.

Optionele excursies in Mandalay

 • Halve dagexcursie naar Mingun

  vanaf USD 60 p.p.

  In de middag vertrekt u vanaf de pier van Mandalay per boot naar Mingun. Mingun is nooit een Koninklijke stad geweest, maar desalniettemin heeft deze plaats indrukwekkende bezienswaardigheden. In de 19e eeuw was de toenmalige koning begonnen met wat ’s werelds grootste pagode zou moeten worden. Door de dood van de koning is de bouw gestaakt, maar er zijn indrukwekkende overblijfselen bewaard gebleven. De tocht naar Mingun is al een belevenis op zich, geniet van de prachtige uitzichten op de berg Mandalay en de bergen in de verte. Verder brengt u ook een bezoek aan de Mingun-gong, welke staat genoteerd in het Guiness Book of Records. Deze is met zijn 101,4 ton de zwaarste gong ter wereld die nog in tact is. Hierna keert u weer terug naar Mandalay.

  Voor individuele reizigers gelden de volgende prijzen:

  2 personen: USD 87
  3-4 personen: USD 64

Optionele excursies in Yangon

 • Dagexcursie Syriam en Scott Market

  vanaf USD 37 p.p.

  Nadat u bij uw hotel bent opgehaald vertrekken we naar Thanlyin wat vroeger bekend stond als Syriam. Hoogtepunten zijn onder andere Kyak Khauk Paya, Thanlyin Market en de Kyauktan Yele Pagoda dat ligt op een klein eilandje in het midden van de rivier.

  Bij terugkomst in Yangon bezoeken we de beroemde Scott Market, een uitgestrekt complex dat is gebouwd in 1926 en bekend is om haar grote verscheidenheid van ambachten en andere voorwerpen. Een uitstekende gelegenheid voor een dagje shoppen!

  Opmerking: de Scott Market is gesloten op maandag en op feestdagen.

  Minimaal 5 personen.

  5-6 personen: USD 58 p.p.
  7-10 personen: USD 53 p.p.
  11-15 personen: USD 41 p.p.
  15-30 personen: USD 37 p.p.

  Voor individuele reizigers gelden de volgende prijzen:

  2 personen: USD 79 p.p.
  3-4 personen: USD 66 p.p.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven