Myanmar

Myanmar Reisleider

Groepsreis Myanmar 17 dagen

Martinet Urbain
19-01-2017 - 19:42 uur
1) In de groepsrondreis wordt er een wandeling gemaakt naar de bergstammen in Kalaw zie je ook de Padaung stam (de langnekken) met ringen rond hun hals tijdens de wandeling?
2) Is er ook een mogelijkheid om de olifanten te bezoeken (waar je ze kunt verzorgen en eten geven)
3) Gaat de rondreis altijd door ook als we maar met 3 personen zijn (afreis juli) en is er dan ook een Nederlandstalige reisleider bij?
Alvast bedankt
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: De FOX Reisleider
14-08-2017 - 10:15 uur
Beste Gunter,

Dank voor je bericht en leuk te lezen dat je met ons mee wilt naar Myanmar.

Omwille van veiligheid bieden wij geen ballonvaart aan, wij kunnen de veiligheid niet controleren en garanderen aan onze reizigers en nemen derhalve geen enkel risico.
RE: Gunter Pertry
11-08-2017 - 16:33 uur
Beste,
de Myanmar groepsreis voor begin 2018 (januari of februari) spreekt ons wel aan. We hebben evenwel nog niks geboekt.
Vraag : regelmatig zie ik in de media prachtige foto's van ballonvaarten boven de tempels van Bagan. Bestaat de mogelijkheid om dit tijdens deze groepsreis te doen. En wat kost dit (+/-) ?
Bedankt alvast voor het antwoord.
Gunter Pertry
8900 Ieper - België
0032/495.54.50.03
RE: FOX Reisleider
20-01-2017 - 14:48 uur
Hallo!

We maken in Kalaw een wandeling, waar je meestal wel bergstammen tegenkomt, maar dat hoeven niet perse de Padaung te zijn. We zien ze wel vaker langs of op het Inle meer, waar ze vanuit de bergen naartoe komen om de marktjes langs het meer te bezoeken. Je komt dus genoeg bergstammen tegen, maar niet altijd de Padaung.
Er is geen mogelijkheid om olifanten te bezoeken, maar je komt ze tijdens de reis met een beetje mazzel wel tegen!
De reis gaat altijd door wanneer de reis een groene G bij de vertrekdatum heeft staan. Dat is ook het geval bij de reis die in juli vertrekt. Het is wel mogelijk dat de reis dan begeleid wordt door een Engelstalige lokale reisleider, maar in dat geval wordt je daar altijd van tevoren van op de hoogte gesteld. We gaan er echter vanuit dat we de reis gewoon met een leuke, wat vollere, groep gaan uitvoeren en dat ik of één van mijn collega's je kan vergezellen!
Terug naar boven