Myanmar

Myanmar Reisleider

Veiligheid en binnenlandse vluchten Myanmar

MIREILLE
12-10-2017 - 14:32 uur
Hallo,
Wij willen graag een privé rondreis maken door Myanmar, maar ik lees op internet dat het op veel plaatsen niet veilig is, waaronder de staat Rhakine. Is het wel veilig om naar Ngapali te gaan. Wij zouden hier nl een paar dagen willen verblijven ter afsluiting van de reis.
Een ander punt is de veiligheid mbt binnenlandse vluchten. Ik lees op diverse Nederlandse en buitenlandse websites dat veel maatschappijen in Myanmar onveilig zijn en dat er geen controle op is. Mn de maatschappij Myanma airways zou onveilig zijn. Daarbij zou het zo zijn dat als je bij een bepaalde maatschappij boekt, het zomaar zou kunnen dat je op het laatste moment met een andere maatschappij vliegt ivm de drukte. Wat is jullie ervaring hiermee?
En hoe zijn de binnenlandse vluchten via Fox geregeld ivm de veiligheid?
Alvast bedankt
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: De Reisleider
20-10-2017 - 16:48 uur
Hoi Mireille,
Wat leuk dat jullie graag een prive rondreis willen maken door het land van de Gouden Pagodes. Helaas is het op veel plaatsen niet veilig maar onze reizen komen niet in die gebieden dus jullie kunnen met een gerust hart boeken.
Voor wat betreft de veiligheid van de binnenlandse vluchten. De binnenlandse vluchten worden uitgevoerd door één van de volgende maatschappijen:
- Air Bagan
- Air Mandalay
- Yangon Airways
Zodra er een luchtvaartmaatschappij op de zwarte lijst komt van de Europese Commissie zullen wij die niet meer uitvoeren. Myanma Airways vliegen wij dan ook niet mee.
Als jullie besluiten om te gaan, heel veel plezier toegewenst.
Met reislustige groet,
De Reisleider
Terug naar boven