Myanmar

Ontdek hoogtepunten als de tempelvlakte van Bagan, het Inle Meer en het authentieke plattelandsleven.
We overnachten in comfortabele hotels, veelal met een prachtige ligging.
Onze groepsrondreis wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

Rondreis Myanmar - Een rondreis in het lievelingsland van Boeddha 

Een rondreis in het lievelingsland van Boeddha: wij nemen je mee naar Myanmar! We gaan op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. En dat maakt een Myanmar rondreis extra bijzonder en uniek. We overnachten daarbij in comfortabele hotels, veelal met een prachtige ligging. We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van alle mooie momenten tijdens de groepsreis in Myanmar.

Myanmar rondreizen vol hoogtepunten 

Een rondreis in Myanmar zit vol ongeëvenaarde hoogtepunten. Zo is er de bijzondere gouden rotspagode die volgens de legende op een haar van Boeddha balanceert. Een ander hoogtepunt is de koloniale stad Yangon met één van de belangrijkste tempels van het land: de Shwedagon pagode. Maar ook de natuur maakt onderdeel uit van een Myanmar rondreis. Zoals het Inle meer met zijn beenroeiers en drijvende tuinen. Maar je maakt ook een wandeling in het gebied van de bergstammen bij het hooggelegen Kalaw. Een indrukwekkende ervaring tijdens een rondreis in Myanmar. 

Het land van de Boeddha

Het boeddhisme heeft een belangrijke plek in Myanmar, wat je tijdens een rondreis ook zult ervaren. Zo is de gouden pagode een belangrijk bedevaartsoord. Hoog op een berg, waarbij vele pelgrims de tocht te voet afleggen. In Bago zul je een levensgroot beeld van een Boeddha aantreffen. Myanmar, het lievelingsland van Boeddha, bijzonder om te zien!

Tempels en pagodes

Tijdens een rondreis in Myanmar zie je vele bijzondere tempels. Zoals het plaatsje Bagan, een klein plaatsje met een zeer indrukwekkende omgeving van immense kunstschatten. Tempels en pagodes in alle maten en staten, inclusief authentieke wandschilderingen en beelden. En daarbij eindigen we met een prachtige zonsondergang over de tempels van Bagan.

Een bijzondere reis

Ga mee met ons op een rondreis in Myanmar en beleef dit avontuur op onze manier. Wij laten alle hoogtepunten van dit prachtige land zien en zorgen voor comfortabele overnachtingen tijdens de reis. Op zoek naar een andere bijzondere Aziatische bestemming? Kijk dan eens naar de reizen in Laos en Vietnam. Voor alle reizen geldt dat het volledig georganiseerde reizen zijn.