Single groepsreizen in Myanmar

Ontdek hoogtepunten als de tempelvlakte van Bagan, het Inle Meer en het authentieke plattelandsleven.
We overnachten in comfortabele hotels, veelal met een prachtige ligging. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreis wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

0

Single groepsreizen in Myanmar

Singlereis Myanmar – Ga met ons mee en ontdek dit ongerepte land

Myanmar is natuurlijk geen alledaagse bestemming en dat maakt een singlereis naar Myanmar juist zo bijzonder. Samen ontdekken we dit bijzondere land en de gastvrije bevolking tijdens de single vakantie in Myanmar. Tijdens de ontdekkingsreis bekijken we de hoogtepunten van dit land en overnachten we in comfortabele hotels. De reisleider zal bovendien alles over dit land vertellen. Een bijzondere reis die je niet snel zult vergeten.

Single reizen Myanmar: ervaar de pure schoonheid

Ervaar de pure schoonheid tijdens onze single reizen naar Myanmar. Van een bezoek aan een nonnenklooster tot een trekking naar de bergstammen bij Kalaw, een single groepsreis naar Myanmar is allesbehalve een standaard reis. We zorgen ervoor dat je dit land optimaal zult ervaren tijdens een gevarieerde singlereis. Samen met een groep gaan we op een ware ontdekkingstocht!

Een authentieke reis

Ontdek het echt authentieke Myanmar tijdens de single reizen uit ons aanbod. Of kies voor een groepsrondreis naar Myanmar of een individuele rondreis naar Myanmar, we hebben het allemaal in ons aanbod. Het zijn stuk voor stuk bijzondere reizen die de onontdekte plekjes van dit bijzondere land laten zien. Kies voor een van onze reizen en ervaar het zelf!