Groepsrondreizen in Namibië

Hoogtepunten als Etosha National Park, de zandduinen van Sossusvallei en de Kalahari woestijn.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle lodges en hotels.
Onze groepsrondreizen zijn onder begeleiding van een deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

2

Groepsrondreizen in Namibië

Groepsreis Namibië – Ga mee en ontdek het fascinerende landschap

Ben je op zoek naar een bestemming met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen? Wil je met een groep reizen, onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleiding? Kijk dan eens in ons aanbod met groepsreizen naar Namibië. Tijdens onze afwisselende groepsrondreizen in Namibië bezoeken we de bekendste bezienswaardigheden van dit land. Veel excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen en we overnachten in comfortabele en sfeervolle lodges en hotels.

De oudste woestijn ter wereld

Tijdens een groepsreis in Namibië kun je onder andere de oudste woestijn ter wereld bezoeken: Namib. Het landschap van deze woestijn is intrigerend met diep rode zandduinen, droge rivierbeddingen en diepe dalen. De zandduinen zijn met 350 meter de hoogste ter wereld. Bekijk de opkomende zon, die de rode duinen een prachtige warme gloed geven. Het uitzicht vanaf de duintoppen zal je nog lang bijblijven.

Het grootste wildpark van Namibië

Etosha is het grootste wildpark van Namibië, ook onderdeel van onze groepsreizen naar Namibië. Olifanten komen hier hun dorst lessen bij de drinkplaatsen, waar ook zebra’s, giraffen en struisvogels bij komen kijken. En vergeet vooral niet om een verrekijker mee te nemen, want misschien zie je in de verte wel een leeuw die geduldig wacht tot een nietsvermoedende prooi komt drinken.

Namibië groepsreis combineren

Wij bieden een gecombineerde groepsreis naar Namibië met Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Op die manier kun je tijdens één reis de hoogtepunten van meerdere landen leren kennen. Een avontuurlijke groepsreis met de mogelijkheid om het ultieme ‘Afrika gevoel’ te ervaren tijdens een kampeersafari. De vluchten, overnachting, maar ook alle overnachtingen en entreegelden zijn inbegrepen bij de reis.

Met een groep naar het fascinerende Namibië

Met een groep naar het fascinerende Namibië en de hoogtepunten van dit land met eigen ogen aanschouwen? Wij nemen je graag mee op reis door het prachtige landschap en laten je kennis maken met het echte Afrika. Liever alleen met eigen gezelschap door Namibië reizen? Kijk dan eens naar de individuele rondreizen naar Namibië. Genoeg mogelijkheden!