14-daagse groepsrondreis Weids & Wildrijk Namibië

Je krijgt van ons:
  • Indrukwekkend bezoek aan de zandduinen van Sossusvlei
  • Ontmoet traditionele Himba's
  • Safari in Etosha National Park
  • Overnachtingen in comfortabele lodges inclusief ontbijt
  • Deskundige Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding

Laat je verrassen door de schoonheid van Namibië!

Tijdens deze afwisselende groepsrondreis bezoeken we de bekendste bezienswaardigheden van Namibië. Dit unieke land bestaat grotendeels uit woestijn, maar desondanks zal je versteld staan van de verbazingwekkende flora en fauna.

We verkennen de Kalahari, bewandelen de dieprode zandduinen van de Namib, verwonderen ons over de traditionele levenswijze van de Himba's en speuren naar olifanten en leeuwen in Etosha National Park. Ook bezoeken we strandstadje Swakopmund, waar je keuze hebt uit vele optionele activiteiten, de rotsgravures van de Bosjesmannen bij Twyfelfontein en het prachtige Waterberg Plateau, dat door kenners het mooiste deel van Namibië wordt genoemd!

Comfortabele hotels en vervoer
Wij verblijven in comfortabele lodges en hotels die volledig passen in het prachtige landschap van Namibië en dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden gelegen zijn. We reizen per bus met ervaren Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding. Houd er rekening mee dat een groot deel van de wegen in Namibië niet geasfalteerd is en de staat van de weg, afhankelijk van wanneer er onderhoud gepleegd is, kan verschillen in kwaliteit.

Heel veel inclusief
Tijdens deze groepsrondreis zijn alle entreegelden al inbegrepen in de reissom. Ook genieten we van een gezellig welkomstdiner, krijgen we rondleidingen met een lokale gids bij de rotstekeningen van de Bosjesmannen en het Petrified Forest én bezoeken we een Himbastam.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze rondreis?

Reisspecialist Jenny schreef een blog over deze reis. Lees dit blog voor meer informatie en voorpret! 


Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers