14-daagse groepsrondreis Weids & Wildrijk Namibië

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

123 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 25-05-2018

Fantabulous!!!

Namibie heeft in alle opzichten mijn verwachtingen overtroffen. De natuur is adembenemd. Het programma geeft een verscheidenheid die tot volledige tevredenheid is ervaren. En ik wens iedereen een reisleider als Louis Lock. Zijn kennis en enthousiasme hebben het tot een onvergeetelijk avontuur gemaakt.

Margreet
8,3
Toegevoegd op: 25-05-2018

Prachtige reis, super reisleider!!!!

Prachtige reis. Wat hebben we geboft met een supergeweldige reisleider: Louis Lock! Organisatorisch perfect, humor, gedreven, heel erg veel kennis (over cultuur, geschiedenis, maar vooral de natuur), die nooit verveelde door zijn manier van vertellen. We hadden niet verwacht dat het alleen overdag warm is; qua kledingkeuze viel dat tegen. Je hebt echt wel lange broeken en dikke (fleece)vesten nodig!

10,0
Toegevoegd op: 25-05-2018

bijna onafrikaans Afrikaans genieten van lokale cultuur in diverse landschappen

Wie van een Afrikaans land houdt, zonder de drukte van drukke Afrikaanse steden is in Namibië op de juiste plek. Swokopmund leent zich goed om doorheen te wandelen. Windhoek is westers georienteerd. Het land is erg gevarieerd in landschappen, afwisselend tijdens de lange bustrajecten. Veel wild langs de route springbokken, zebra's en soms giraffen en ander wild. Hele slechte wegen, ongeveer 80% van de reis over zandpaden en gravelwegen. Veel rustpauzes onderweg, voor foto stop, benen strekken en dergelijke. Wij hadden een hele kundige gids, die Afrikaans sprak en dus goed te verstaan was. De chauffeur zette de bus soms in de achteruit of keerde op de weg om een bijzonder dier te laten zien. De reis is voor diverse leeftijdsgroepen en niet fysiek zwaar.

A en W de Jong, Bolsward