14-daagse groepsrondreis Weids & Wildrijk Namibië

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

123 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 24-05-2019

prachtig en activiteiten goed verdeeld

zie mijn beoordelingen op de diverse items

neen
8,0
Toegevoegd op: 21-04-2019

" Weids & Wildrijk Namibië " klopt helemaal

Etosha, Himbaland en Waterberg erg mooi. Goede hotels in een prachtig landschap.

Gerard
7,7
Toegevoegd op: 12-04-2019

Namibie is meer dan beessies kijken, denk aan het `Nederkaans' en de (koloniale) geschiedenis!

Het museum in Swakopmund is een must als je een beetje geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Namibië. Datzelfde geldt voor de begraafplaats in die stad.

6,3
Toegevoegd op: 31-03-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 24-03-2019

Fantastische reis met vele hoogtepunten!

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 22-03-2019

Prachtige reis door een prachtig land onder deskundige begeleiding met een leuke groep

Namibie is een prachtig land met veel verschillende landschappen en aardige mensen.Gewoon alle excursies doen om zoveel mogelijk wilde dieren te zien!

Coby
8,3
Toegevoegd op: 21-01-2019

Een prachtige, veilige en goed georganiseerde rondreis!

Een prettige en relaxte manier om het prachtige Namibië te mogen ontdekken!

9,3
Toegevoegd op: 19-01-2019

Een superleuke reis met veel natuur en dieren spotten.

Er zijn veel optionele excursies waarbij je dieren kunt spotten. De dieren in Etosha zijn jeeps gewend en blijven daardoor dichtbij de weg als je langs komt. De dieren in Waterberg springen snel weg, maar daar heb je waterplaatsen waar je uit de auto mag en de dieren van dichtbij kunt zien. Verder vond ik de Sossusvallei erg mooi met duinen die je kunt beklimmen.

6,7
Toegevoegd op: 18-01-2019

Unieke kennismaking met dit land waar mens, dier en plant met moeite overleven.

Bezoek aan Sossusvlei en Etosha Park waren hoogtepunten.

Marleen en Michel uit Bilzen, België
8,3
Toegevoegd op: 12-11-2018

Weids en Wildrijk Namibë komt geheel tot zijn recht. Prachtige landschappen en veel wild gezien.

Een prachtige reis met een goed gezelschap, goede reisleider met zijn vriend als prima chauffeur en vele dieren gezien. Het Afrikaanse taaltje van Arthur maakte het nog specialer. Een verrekijker om de dieren te zien is aan te bevelen. En oh ja, de wegen zijn niet egaal, dus zelfs het zitten (rijden)als op een trilplaat werd zelfs gewoon.

Mary uit Boskoop