17-daagse familie groepsrondreis Woestijnen, Walvissen & Wildlife

Je krijgt van ons:
  • Rondreis boordevol adembenemend natuurschoon
  • Kennismaking met semi-nomadische Himba stam
  • Heel veel safari activiteiten inbegrepen
  • Entreegelden voor iedereen inbegrepen

Avontuurlijke familiereis door beeldschoon Namibië!

In het zuiden van Namibië zorgen twee uitgestrekte woestijnen een verbazingwekkende leegte; je kunt hier uren rijden zonder een ziel tegen te komen. De opkomende zon voorziet de rode duinen van een prachtige gloed. In strandstad Swakopmund kun je deelnemen aan vele bijzondere activiteiten. Zo wordt ter plaatse een boottocht aangeboden waarbij je walvissen, dolfijnen en zeehonden kunt spotten, maar is het ook mogelijk om met een gids de woestijn in te trekken op zoek naar gekko's, kameleons en slangen. 

Langs de met scheepswrakken bezaaide kust rijden we Himbaland binnen, waar we kennismaken met het eeuwenoud cultureel erfgoed van Namibië alvorens wildpark Etosha binnen te rijden. In het bekendste nationale park van het land gaan we onder meer op zoek naar leeuwen, olifanten, neushoorns, jachtluipaarden, giraffen en zebra's. Via het grillige Waterberg Plateau Park rijden we in zuidelijke richting naar hoofdstad Windhoek, waar de Duits-koloniale invloed nog goed zichtbaar is. 

Als apotheose van de reis verblijven we in een natuurgebied ten zuiden van Windhoek, waar we onder andere het ochtendritueel van een nieuwsgierige stokstaartjes familie kunnen bewonderen. Een onvergetelijke ervaring!

Comfortabel vervoer en goede hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs. We overnachten in gunstig gelegen driesterren hotels met wifi en zwembad zodat er ’s middags lekker gezwommen kan worden. Op veel locaties verblijven we meerdere nachten: Lake Oanob, Sossusvlei, Swakopmund en Etosha.

Vele activiteiten en entreegelden inclusief
We hebben ervoor gekozen om vele excursies en de entreegelden ter waarde van circa € 350 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden en excursies op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers
Minimum leeftijd: Minimaal 8 jaar