19-daagse groepsrondreis Namibië, Botswana & Zimbabwe (t/m juni 2020)

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 01-11-2019

Veel kilometers moeten afgelegd worden maar daarvoor krijg je een geweldige reiservaring terug!!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 31-10-2019

Prachtige natuurreis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 30-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 21-10-2019

Wat een geweldige, indrukwekkende reis die wij iedereen aanraden. Sprakeloos en adembenemend!

We hebben geweldig genoten van deze prachtige reis. We zijn in september gegaan (het droogseizoen) waardoor de dieren gezamenlijk uit de spaarzame waterpoelen stonden te drinken. Zo mooi om de dieren in hun natuurlijke habitat te zien. De diversiteit van de landschappen is erg indrukwekkend. We gaan zeker nog eens terug naar Afrika, zo mooi!

Petra en Rinus Michels
8,7
Toegevoegd op: 19-10-2019

Vermoeiend ,maar zeer de moeite waard

Boottocht op de Chobe rivier is een aanrader

Fam. Pruijsen
8,0
Toegevoegd op: 16-10-2019

Het was een schitterende reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 05-10-2019

Een geweldige reis met alleen maar hoogtepunten

Het was een geweldige reis door alle bijzondere ervaringen. De vele dieren, de game drives, de ongerepte overweldigende natuur, de rondvluchten boven de Okavango Delta en de Victoria Falls maar ook de bijzondere overnachtingsplekken maakten het een heel bijzondere reis. En niet in de laatste plaats door onze uitstekende, zorgzame en goedlachse reisleidster, Annalize, die problemen al oploste voordat wij door hadden dat er wellicht een probleem was.

Astrid B, Amersfoort
8,0
Toegevoegd op: 03-10-2019

Een unieke ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

Luc De Rop uit Denderleeuw
9,0
Toegevoegd op: 11-09-2019

Prachtige reis! Je legt lange afstanden af, maar het is meer dan de moeite waard!

Je valt van de ene verbazing in de andere. Prachtige reis voor de natuurliefhebber. Het zijn lange, vermoeiende dagen, maar wat je ziet en meemaakt is gewoon fantastisch!

8,3
Toegevoegd op: 06-09-2019

Mooie reis, enorm veel gezien.

Vlucht over de Okavango is aan te bevelen. Helikoptervlucht over de Victoria watervallen ook, neem de korte vlucht. De sunset boottrip viel wat tegen. De boottrip in Namibië was bijzonder. De desert tour en de dolfijnencruise zijn niet allebei te boeken (conflicterende tijden), beide zijn aan te bevelen.

M. Bouten, Delft