19-daagse groepsrondreis Namibië, Botswana & Zimbabwe

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,7

Gemiddelde beoordeling

32 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 27-05-2019

Iedere dag een nieuw avontuur in de prachtige flora en fauna van Namibië - Botswana en Zimbabwe

Iedere dag een nieuw avontuur in de prachtige flora en fauna van Namibië - Botswana en Zimbabwe. De vele wilde dieren (gezien tijdens de Gamedrives en Boottochten) - het bezoek aan o.a.de Victoria Waterval en de Sossusvlei en de verrassende overnachtingsplekken (van tentenkamp tot huisje op palen boven het water of vlakbij de olifanten, tot luxe hotel) maakte het tot een bijzondere en afwisselende reis. Zeer de moeite waard!

Nico en Hannie
7,7
Toegevoegd op: 22-05-2019

Mooie rondreis over grote afstanden.

Mooie rondreis over grote afstanden.

8,0
Toegevoegd op: 18-04-2019

Safari in Moremi Game Reserve in Botswana: dichter bij de dieren kan je niet komen

Slapen in lodges, (Elephant Sands) waar de olifanten rondom de lodges aanwezig zijn is een unieke dierenbelevenis

Soest
8,7
Toegevoegd op: 17-04-2019

Heel veel gereist en mooie dingen gezien.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Paul
8,3
Toegevoegd op: 07-11-2018

Veel hoogtepunten, met vooral fantastische tweedaagse safari in Moremi Game Reserve te Botswana

Mooie reis met als hoogtepunten de safari in Moremi Game Reserve, Namib woestijn, Victoria Falls en verblijf in Elephant Sands lodge.Het verblijf in het tentenkamp in Moremi was avontuurlijk maar veilig; men slaat nu de tenten op aan "south gate" ingang, waar sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, volgens onze gids een grote verbetering qua comfort zonder in te boeten op de safari op zich. Vlucht met cessna in Maun over okavango delta een aanrader, evenals helivlucht over de Victoria Falls en boottocht op Choberivier tussen o.a.nijlpaarden en krokodillen ( bijkomende uitstapjes).Verblijf in boomhut aan Okavangorivier was eveneens unieke ervaring.Wij waren met 3 belgen in het toffe nederlandse gezelschap. Onze zuidafrikaanse gids Hardus en chauffeur Cedric waren eveneens top en zeer hulpvaardig. Men kan in Namibie en Botswana vlot betalen met creditcard of geld pinnen aan de automaten met debetkaart;voor Zimbabwe USD cash nodig.

Terry en Siegfried
7,3
Toegevoegd op: 04-11-2018

We hebben echt genoten van het prachtige Namibie, Botswana en Zimbabwe.

We hebben geweldig genoten van een prachtige reis! Een geweldige groep waar we de hele reis geen enkele problemen mee hebt. extra complimenten voor de geweldige reisleider Hardus. Hij maakte het toch al geweldige programma nog veel beter! erg gveel geluk gehad met prachtige excursies in Moremi waar we het geluk hadden om een Kill te zien van een troep leeuwen! Zeer Indrukwekkend!

Dirk & Kelly
7,7
Toegevoegd op: 04-11-2018

Een heel bijzondere reis, this is Africa

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 31-10-2018

Inspannende maar heel mooie reis door drie landen met afwisselend dieren, landschappen en culturen.

Hoogtepunten waren voor ons: de gamedrives in Moremi, bezoek aan de Victoria watervallen en aan de woestijn in Namibië. De temperatuur in deze periode (oktober) was redelijk hoog, ook 's nachts. Warme kleding was niet noodzakelijk. In Botswana en Namibië kun je overal terecht met je PIN-pas en credit card. In Zimbabwe kun je niet pinnen en heb je absoluut Amerikaanse dollars nodig. Het eten is overal goed en niet duur, behalve in het toeristische Victoria Falls. Daar hanteren ze een Nederlands prijsniveau. Lunches kunnen goedkoop worden gekocht in supermarkten. Lodges en hotels zijn van goede kwaliteit. Noodzakelijke attributen zijn een zaklampje en Deet.

Jan en Joekie
7,3
Toegevoegd op: 26-10-2018

een prachtige maar zeer vermoeiende reis( vroeg op en laat in het hotel of lodge)met heel veel hoogtepunten, zoals slapen in de bush in een tentenkamp tussen de wilde dieren, machtige natuur en wild zoals wild leeft; een hyena die een impalajong grijpt naast de safariejeep. dan de watervallen van bovenaf gezien dmv een helikoptervlucht is een must, gewoon onvoorstelbaar. en natuurlijk doet een prettig reisgezelschap ook veel dus al met al hadden we een geweldige tijd.

wim
8,0
Toegevoegd op: 26-10-2018

Veel wild, soms saai, met spectaculaire natuur

Het kamp bij Maun, de vlucht over de Okavango Delta en de helikoptervlucht over de Victoria Watervallen zijn een 'must', evenals alle Game Drives bij Maun en Ethosha en het boottochtje bij Chobe. Op het einde van de reis een verrassend spectaculair lanschap en overnachting in de Namib woestijn.