19-daagse groepsrondreis Namibië, Botswana & Zimbabwe

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,7

Gemiddelde beoordeling

36 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 22-06-2019

Onvergetelijk, maar een zwaar programma in te korte tijd. gezien de afstanden

De reis is goed te doen voor iemand met een rolstoel, die zoals mijn vrouw niet alleen maar afhankelijk is van de rolstoel maar ook nog stukken zelf kan lopen. Ze heeft maar 2 excursies niet mee kunnen maken, maar dat was van tevoren bekend. De zandduinen in de Sossuvlei en de wandeling met de bosjesmannen (ook door het zand) Dus niet op de website zetten dat de reis ongeschikt is voor iemand met een rollator, maar iets genuanceerder aangeven (in overleg bv). Voor de vaartocht over de Zambesi een eigen schip voor de groep afhuren, Geen andere groepen meenemen.

Niek Lamme
6,3
Toegevoegd op: 21-06-2019

Mooie reis, zeer zwaar in onconfortable bus en te lange ritten per dag !!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 20-06-2019

Wij hebben een hele mooie reis mogen maken. Heel veel dieren gezien. Mooie en bijzondere lodges.

De overnachtingen in Mobile Camp bij Moremi is een aanrader. Prachtige gamedrives gehad. Ook Elephant Sands was geweldig. Rondom de drinkplaats waar de olifanten komen drinken. Een plaatje. En natuurlijk de Victoria Watervallen met de helikoptervlucht.

A en C Donkers uit Veldhoven.
8,7
Toegevoegd op: 19-06-2019

Geweldig

Wij hebben een hele leuke reis gehad, groep en reisleider waren leuk. Het enige minpuntje was de optionele excursie Sunset Cruise op de Zambezi rivier. Wij verwachten een mooi cruise, maar het bleek een soort drinkboot te zijn en hebben dus geen beesten gezien, omdat de andere passagiers zo dronken werden gevoerd door de bemanning, waardoor ze gingen gillen en zingen. Dit is niet Fox waardig!!! een aanfluiting.

Peter en Yvonne van Eijk
8,7
Toegevoegd op: 27-05-2019

Iedere dag een nieuw avontuur in de prachtige flora en fauna van Namibië - Botswana en Zimbabwe

Iedere dag een nieuw avontuur in de prachtige flora en fauna van Namibië - Botswana en Zimbabwe. De vele wilde dieren (gezien tijdens de Gamedrives en Boottochten) - het bezoek aan o.a.de Victoria Waterval en de Sossusvlei en de verrassende overnachtingsplekken (van tentenkamp tot huisje op palen boven het water of vlakbij de olifanten, tot luxe hotel) maakte het tot een bijzondere en afwisselende reis. Zeer de moeite waard!

Nico en Hannie
7,7
Toegevoegd op: 22-05-2019

Mooie rondreis over grote afstanden.

Mooie rondreis over grote afstanden.

8,0
Toegevoegd op: 18-04-2019

Safari in Moremi Game Reserve in Botswana: dichter bij de dieren kan je niet komen

Slapen in lodges, (Elephant Sands) waar de olifanten rondom de lodges aanwezig zijn is een unieke dierenbelevenis

Soest
8,7
Toegevoegd op: 17-04-2019

Heel veel gereist en mooie dingen gezien.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Paul
8,3
Toegevoegd op: 07-11-2018

Veel hoogtepunten, met vooral fantastische tweedaagse safari in Moremi Game Reserve te Botswana

Mooie reis met als hoogtepunten de safari in Moremi Game Reserve, Namib woestijn, Victoria Falls en verblijf in Elephant Sands lodge.Het verblijf in het tentenkamp in Moremi was avontuurlijk maar veilig; men slaat nu de tenten op aan "south gate" ingang, waar sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, volgens onze gids een grote verbetering qua comfort zonder in te boeten op de safari op zich. Vlucht met cessna in Maun over okavango delta een aanrader, evenals helivlucht over de Victoria Falls en boottocht op Choberivier tussen o.a.nijlpaarden en krokodillen ( bijkomende uitstapjes).Verblijf in boomhut aan Okavangorivier was eveneens unieke ervaring.Wij waren met 3 belgen in het toffe nederlandse gezelschap. Onze zuidafrikaanse gids Hardus en chauffeur Cedric waren eveneens top en zeer hulpvaardig. Men kan in Namibie en Botswana vlot betalen met creditcard of geld pinnen aan de automaten met debetkaart;voor Zimbabwe USD cash nodig.

Terry en Siegfried
7,3
Toegevoegd op: 04-11-2018

We hebben echt genoten van het prachtige Namibie, Botswana en Zimbabwe.

We hebben geweldig genoten van een prachtige reis! Een geweldige groep waar we de hele reis geen enkele problemen mee hebt. extra complimenten voor de geweldige reisleider Hardus. Hij maakte het toch al geweldige programma nog veel beter! erg gveel geluk gehad met prachtige excursies in Moremi waar we het geluk hadden om een Kill te zien van een troep leeuwen! Zeer Indrukwekkend!

Dirk & Kelly