Privé rondreizen in Namibië

Hoogtepunten als Etosha National Park, de zandduinen van Sossusvallei en de Kalahari woestijn.
Je overnacht in comfortabele en sfeervolle lodges en hotels.
Tijdens de 23-daagse kampeersafari heb je een Engelssprekende chauffeur/gids, een kok én camp assistance.
Continu zijn wij voor jou op zoek naar de meest gunstige tarieven.

3

Privé rondreizen in Namibië

Individuele rondreis Namibië - Maak een rondreis door het land van de ruimte

Indrukwekkende woestijnen, prachtige natuur en natuurlijk de vele wilde dieren die je in het echt kunt spotten: een rondreis in Namibië staat garant voor een bijzondere reiservaring. Tijdens de privéreizen zorgen wij voor de vluchten, de hotels en een huurauto, zodat je dit land helemaal in jouw eigen tempo kunt gaan ervaren. Een comfortabele Namibië rondreis met veel vrijheid.

Een paar hoogtepunten 

Tijdens een individuele rondreis in Namibië kom je langs vele hoogtepunten. Zo zie je de prachtige rode duinen van de Sossusvlei, een plaatje wat je ongetwijfeld tegenkomt tijdens de voorbereiding op de reis. Maar een bezoek aan het bekende Etosha National Park hoort ook zeker tot de hoogtepunten. Hier ga je op zoek naar de dieren en overnacht je in een lodge middenin het wildreservaat. Hoe spannend is dat! Onderdeel van de Namibië rondreizen is ook een ontmoeting met de bijzondere, lokale bevolking. Maak op die manier echt kennis met de cultuur en de leefomstandigheden. 

Een rondreis in Namibië & Botswana

Wil je de rondreis in Namibië combineren met Botswana? Ook daarvoor hebben we een speciale combinatierondreis beschikbaar. Tijdens de rondreis in Namibië en Botswana zie je de mooiste en meest bijzondere plekken van beide landen. Een hele goede combinatie als je het ons vraagt. Een combinatie met meerdere landen is ook mogelijk zoals Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe

Rondreis per auto in Namibië 

Ga zelf op avontuur met een fly drive in Namibië. Wij hebben de vluchten, de hotels en de huurauto al geregeld. En natuurlijk hebben we daarbij gezorgd voor het nodige comfort. Je kunt ook in Namibië rondreizen door middel van een kampeersafari. Voor deze reis regelen wij een Engelssprekende chauffeur / gids, een kok én camp assistance ter plaatse.

Ontdek Namibië tijdens een rondreis 

Oneindige woestijnen, fascinerende dieren en een bijzondere bevolking: een rondreis in Namibië is unieke in alle opzichten. En dat zul je ontdekken tijdens een rondreis door dit prachtige land. Wij zorgen voor een comfortabel avontuur, waarbij alles geregeld is. Zo kun je onbezorgd genieten van alle mooie momenten in Namibië.