17-daagse privé rondreis met huurauto Bijzonder Namibië

 

Een unieke reis met unieke overnachtingen

Bijzonder Namibië, een naam die zonder enige twijfel past bij dit unieke land en deze bijzondere reis. Fascinerende landschappen en de meest prachtige kleuren krijgt u te zien tijdens uw rondreis door Namibië. Maar deze reis brengt u meer!

U overnacht op een wijnboerderij midden in de woestijn, waar de heerlijkste rode wijnen worden geproduceerd! Pas als u het met uw eigen ogen ziet, zult u het waarschijnlijk pas geloven. Ook overnacht u in het leefgebied van de San, oftewel de Bosjesmannen, en gaat u met hen op jacht naar dieren en eetbare planten, maakt u samen vuur en leert u hoe deze stam volledig in harmonie met de natuur kan leven.

Uiteraard ontbreken de bekende hoogtepunten ook niet tijdens deze reis. In de Sossusvlei ziet u de indrukwekkende rode duinen, de hoogste ter wereld! Swakopmund met haar Duitse historie aan de Atlantische Oceaan, een dorpje in onze ogen, maar een flinke stad in Namibië. Etosha National Park is een uniek wildpark, waar dieren vanwege de droogte gedwongen worden soms dichter in elkaars omgeving te leven dan ze lief is, met bijzondere ontmoetingen tot gevolg!

U verblijft de gehele reis in kleinschalige lodges op indrukwekkende locaties.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit