Privé rondreis met huurauto Bijzonder Namibië

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Kamanjab

 • Damara Cultural Tour

  N$750 p.p.

  Onder de deskundige leiding van een lokale gids en tolk maakt u vandaag kennis met de Damara stam, die van oudsher centraal en west-Namibië bevolkt. Samen met de Khoikhoi (Hottentotten) en de San (Bosjesmannen) behoren de Damara tot de oudste bewoners van Namibië. U verlaat Grootberg Lodge rond 07.00 uur en bezoekt een traditionele nederzetting, waar familieleden samenleven in lemen huisjes. De lucht is gevuld met geluiden van opgewekte kinderstemmen, mekkerende geiten en de lichte geur van rook. U wordt hartelijk verwelkomd door de bewoners die u alles vertellen over hun cultuur, tradities en gebruiken. Dankzij het verbouwen van gewassen en het houden van vee weet de stam al duizenden jaren te overleven onder zware omstandigheden. De vriendelijke Damara nodigen u in hun huizen en laten zien waar zij koken, slapen en ontspannen. Aan het einde van de ochtend bezoekt u een basisschool. De ontmoeting met de nieuwsgierige kinderen zorgt voor een blijvende herinnering! Ter afsluiting van de dag wordt een uitgebreide picknicklunch geserveerd op een schaduwrijke plek in het ruige, ongerepte Damaraland. Rond 13.00 uur arriveert u weer bij de lodge.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).