17-daagse privé rondreis met huurauto Buitengewoon Namibië DeLuxe

 

Onderstaande betreft algemene informatie over de bestemming. Voor gedetailleerde informatie over een specifieke reis verwijzen wij je naar de informatie bij de reis zelf.

 • Accommodatie

  Je verblijft gedurende jouw rondreis in zorgvuldig geselecteerde hotels die het beste aansluiten bij de beleving van de reis en de bestemming. Hierbij houden we altijd rekening met de service en kwaliteit die je van FOX mag verwachten. De unieke ligging, de sfeer, het  serviceniveau, de kwaliteit of de stijl van de accommodatie speelt altijd mee in onze selectie. Daardoor kan het voorkomen dat de hotels onderweg in kwaliteit verschillen. Een enkele keer komt het voor dat de reden hiervoor is dat er geen betere hotels aanwezig of beschikbaar zijn.

  Jouw kamer is altijd voorzien van een badkamer met douche of bad en toilet en veel hotels hebben een zwembad. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er soms stroomuitval is en gebrek aan warm water.

   

  Gemiddeld twee keer per jaar worden alle rondreishotels door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

 • Beste reistijd

  Namibië kan het hele jaar door prima worden bezocht. De temperatuur verschilt per gebied. Van november t/m maart kan de temperatuur oplopen tot wel 40 graden en kan het af en toe regenen. In deze periode kunnen de zandwegen in het land verslechteren. De beste reistijd is van mei t/m september, wanneer het zelden regent en de temperatuur overdag tussen de 20 graden en 25 graden ligt. In de woestijn kan het 's nachts afkoelen tot onder het nulpunt.

  De beste reistijd is van mei t/m september, wanneer het overwegend droog is. Het wild laat zich goed zien bij de drinkplaatsen, de luchten zijn kraakhelder en strakblauw en de kwaliteit van de zandwegen is goed.

 • Elektriciteit

  De elektriciteit bedraag 220/230 Volt. Voor het gebruik van de stopcontacten heb je een specifieke 3-polige verloopstekker nodig die je het beste ter plaatse aan kunt schaffen.

 • Eten en drinken

  Het eten in Namibië weerspiegelt de landbouw- en visserijproducten van het land. Heerlijke vleesgerechten, inclusief rundvlees, lamsvlees en wild, zijn prominent aanwezig, maar dankzij de rijke visvoorraden zijn er ook heerlijke visgerechten. De Duitse traditionele vleeswaren maken ook deel uit van de Namibische keuken en zeker in Windhoek en in Swakopmund is er een grote verscheidenheid aan restaurants van vrijwel alle belangrijke keukens van de wereld.

  Het kraanwater is in de meeste stedelijke gebieden chemisch behandeld en geschikt voor consumptie. Is dit niet het geval dan zal de plaatselijke bevolking je dit zeker vertellen. Flessen mineraalwater zijn overal verkrijgbaar. Het plaatselijke, volgens Duitse traditie, gebrouwen bier is van zeer goede kwaliteit en de alom bekende en beroemde Zuid-Afrikaanse wijnen zijn in de meeste restaurants tegen billijke prijzen verkrijgbaar.

  Voor een ontbijt moet je op ca. € 5,- tot € 8,- rekenen;
  Een lunch komt ongeveer op € 7,- tot  € 15,- uit;
  Voor een diner ben je klaar voor ca. € 13,- tot € 20,-
  (alles afhankelijk van je bestedingspatroon)

 • Fooien

  Het geven van fooien is op deze bestemming gebruikelijk. Tijdens jouw reis verrichten tientallen personen diensten voor je, zoals chauffeurs, gidsen, kofferjongens, restaurant- en hotelpersoneel. Een fooi is een uiting van waardering en zal daarom zeer op prijs worden gesteld.

  In restaurants is dit meestal 10% à 15%. Voor een kruier in een hotel ongeveer N$10 per koffer. Schoonmakers en dienstmeisjes in hotels en andere verblijven krijgen meestal N$10 en N$20 per dag.

 • Fotograferen

  Digitaal fotograferen is gemakkelijk en geeft je de mogelijkheid om, waar je ook reist, honderden foto’s te maken. Dit vraagt echter wel om voldoende opslagruimte, echter zijn niet alle memory sticks zomaar in elk land verkrijgbaar. FOX raadt je aan om vanaf huis voldoende opslagruimte voor jouw camera mee te nemen, omdat je je over het algemeen in Nederland beter kan laten informeren welke memory sticks voor jouw camera geschikt zijn, ook kan er een verschil in kwaliteit zijn.

  Let bij het fotograferen in het buitenland goed op of dit wel is toegestaan en laat je je hierover informeren op de plaats van bestemming. Hou er rekening mee dat het kan voorkomen dat fotograferen van bepaalde gebouwen, dieren of personen niet is toegestaan in zijn algemeenheid of dat het niet is toegestaan foto’s te maken met flits. Vaak vinden mensen het leuk om gefotografeerd te worden, maar vraag wel altijd toestemming voor je de foto maakt. Hou er rekening mee dat het kan voorkomen dat de gefotografeerde een vergoeding vraagt voor de gemaakte foto.

 • Geld en valuta

  De munteenheid van Namibië is de Namibische dollar, die onderverdeeld is in 100 centen. De Zuid-Afrikaanse rand wordt hier ook als wettelijk betaalmiddel erkend en kan in het hele land gebruikt worden. De waarde van deze twee valuta zijn gelijkgeschakeld op een 1:1 basis.
  Bezoekers mogen per persoon $NAD 50.000 het land mee in- of uitnemen; voor buitenlandse valuta of travellercheques bestaan geen limieten.

  Je kunt met je bankpas en creditcard in de grotere plaatsen eenvoudig en snel geld pinnen. Let er overigens wel op dat je pinpas ingesteld staat op 'wereld', anders kun je deze niet gebruiken en voor elke transactie betaal je een klein bedrag. Mastercard of Visa Card wordt op de meeste plaatsen, zoals hotels en winkels, zonder problemen geaccepteerd, maar daar heb je nu ook een pincode voor nodig. Alleen een handtekening is niet meer voldoende! Probeer kleine bedragen het liefst zoveel mogelijk contant te betalen.

  In veel landen is het gebruikelijk dat er bij de check-in een borg voldaan dient te worden. Deze borg staat garant voor eventuele drankjes/maaltijden die in het hotel genuttigd worden. De borg kan met contant geld of per creditcard voldaan worden. De hoogte van de borg verschilt per hotel. Vraag bij de check-out deze borg of een creditcard imprint retour. Kijk de rekeningen van je drankjes en maaltijden goed na, zodat je weet waar je voor betaalt. De informatie later opvragen is zeer tijdrovend en het verkrijgen van restitutie achteraf is vrijwel onmogelijk. FOX kan hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden.

  Klik hier om Vreemde Valuta te bestellen via GWK Travelex.

 • Mobiliteit

  Met het samenstellen van de programma’s voor onze (groeps)rondreizen gaan wij uit van reizigers die over een normale basisconditie en goede mobiliteit beschikken.
  Voor een meest optimale reisbeleving is dit de noodzakelijke richtlijn die FOX stelt.

  Je krijgt na veelal een lange vlucht immers te maken met tijdsverschil, je gaat in een relatief korte periode veel zien, je gaat veel ondernemen en zult in verschillende type accommodaties verblijven. Dan kan vermoeidheid een rol gaan spelen.  In de programma beschrijving vind je informatie met betrekking tot de reisintensiteit, de reistijden, of er sprake is van hoogteverschil en – indien van toepassing - de afstanden die je aflegt.

  Hou er a.j.b. rekening mee dat de bus niet overal kan komen en wij je met jouw bagage soms niet voor het hotel of accommodatie kunnen op- /afhalen.
  Tijdens het bezoeken van bezienswaardigheden wordt er veel gelopen. Je dient dus gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig in en uit de (mini)bus, trein, van/aan boord van een boot etc. te kunnen stappen. De rondreizen kunnen m.n. voor reizigers die minder mobiel zijn als intens ervaren worden. Het kan zijn dat deelname aan sommige programmaonderdelen daardoor niet haalbaar is. Omdat je de reis boekt als een geheel pakket, kan geen restitutie op de reissom verleend worden indien sommige reisonderdelen uit het programma niet bijgewoond kunnen worden.

  Onze groepsrondreizen zijn niet geschikt voor rolstoel- of rollatorgebruikers.
  Indien je bezit over een beperkte basisconditie of beperkte mobiliteit bespreken wij graag persoonlijk de mogelijkheden, zodat je de juiste keuze maakt bij het boeken van de reis en daarna goed voorbereid vertrekt

 • Nuttige adressen

  Ambassade van de Republiek van Namibië
  Tervurenlaan 454
  B1150 Brussel
  Tel.: +32 2 771 1410
  Fax: +32 2 771 9689
  E-mail: nam.emb@brutele.be

  Nederlandse Ambassade in Zuid-Afrika
  210 Queen Wilhelmina Avenue
  New Muckleneuk Pretoria  - Zuid Afrika
  Tel: 012-425 45 00

  Belgische Ambassade in Zuid-Afrika
  625 Leyds Street Muckleneuk
  0002 Pretoria - Zuid Afrika
  Tel: 012-344 32 01

 • Paspoort en Visum

  Op veel bestemmingen dien je bij ieder hotel je paspoort te tonen of overhandigen.
  De reisleiding zal je hierover informeren. Daarnaast is het verstandig om ook een kopie voor jezelf mee te nemen op reis.

  Hotels zijn wettelijk verplicht hun gasten bij het inchecken te identificeren en te registreren. Dit geldt zowel in Nederland als in het buitenland. De accommodatieverschaffer moet een aantal persoonsgegevens uit het identiteitsbewijs registreren in het nachtregister. Welke gegevens dat zijn verschilt per land.

  In principe kan je voor de registratie volstaan met het tonen / kort afgeven van het identiteitsbewijs, zodat de persoonsgegevens kunnen worden overgenomen.

  Een hotel kan verschillende redenen hebben om het paspoort toch in te nemen. Dit kan bij wijze van service zijn om het inchecken te bespoedigen. Maar soms gebeurt dit ook wel als borgstelling. Het is niet altijd mogelijk het innemen van het paspoort te voorkomen en een hotel zal mogelijk niet altijd meewerken wanneer je een eigen kopie overhandigd of u eventueel gebruik maakt van een fraudegevoelige hoes voor jouw paspoort.
   

  FOX adviseert dat je paspoort bij terugkomst nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn. Het kan voorkomen dat bestemmingen van deze voorwaarden afwijken en een kortere geldigheid van het paspoort handhaven. Wij raden je aan contact op te nemen met de betreffende ambassade/consulaat. Je bent zelf verantwoordelijk voor in het bezit zijn van de juiste reisdocumenten.

   

  Reizen met kinderen (zie ook kopje Welke documenten hebben reizigers nodig?)
  Alle kinderen dienen, ongeacht de leeftijd, verplicht een eigen paspoort te hebben. Je bent zelf verantwoordelijk voor in het bezit zijn van de juiste reisdocumenten.

   

  Indien Je niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dien je tevens zelf met de betreffende ambassade/consulaat contact op te nemen om te controleren of je een visum nodig hebt. FOX aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen indien je dit nalaat. Wanneer je een tussenlanding maakt dient iemand die niet-Nederlandse nationaliteit bezit bij de desbetreffende ambassade/consulaat van het land wáár de tussenlanding wordt gemaakt te controleren of een visum nodig is. Zonodig dient je dit persoonlijk te regelen.

   

  Wat neemt u verder mee:

  ·         Fotokopie van jouw paspoort (in geval van verlies of diefstal)

  ·         Telefoonnummer alarmcentrale

  ·         Telefoonnummer van jouw bank/creditcardinstelling om bij verlies/diefstal je bankpas/creditcard te kunnen blokkeren

  ·         Kopie van de polis van jouw reisverzekering

  ·         Kopie van je medisch paspoort (evt. aangevuld met de Latijnse benamingen van jouw medicijnen)

  ·         Telefoonnummer en e-mailadres van FOX

  ·         Geld, bankpas en evt. creditcard

  ·         Vergeet je pincode niet, ook niet van creditcard!

  Belangrijke wijziging van de regelgeving met betrekking tot het reizen met minderjarige kinderen naar Namibië:

  Het Namibische Ministerie van Binnenlandse Zaken (ofwel het Department of Home Affairs) heeft besloten om de "Namibian Immigration Law" aan te passen. Deze nieuwe regelgeving heeft gevolgen voor het reizen met minderjarige kinderen voor alle reizen naar Namibië met vertrek vanaf 1 juni 2015. De regels gelden voor zowel reizen in en naar Namibië als voor een transit in Namibië.

  Welke documenten hebben reizigers nodig? 

  1. Ouders die met hun kind(eren) reizen:

  • Ouders die met kinderen reizen (jonger dan 18 jaar, of 18 jaar worden tijdens de reis) dienen naast hun paspoorten en tickets ook een origineel geboorteakte (of een gecertificeerde kopie van het origineel) van het reizende kind(eren) te kunnen tonen.

  2. Alleenstaande ouders die met een kind reizen:

  • Een gecertificeerde kopie van de volledige geboorteakte;
  • Een officieel document waarin staat dat de ouder de wettelijke voogdij heeft over het betreffende kind, of;
  • Indien van toepassing, een overlijdensakte van de andere ouder die geregistreerd staat als ouder van het betreffende kind op de geboorteakte.
  • Voor kinderen van gescheiden ouders moet de reizende ouder schriftelijke toestemming krijgen van de andere ouder om met de kinderen te reizen. Hiervoor kunt u een formulier downloaden.
   Download het toestemmingsformulier (voorbeeldversie met uitleg)
   Download het toestemmingsformulier (printversie)
   Let op: dit formulier moet ondertekend worden door de persoon die toestemming geeft. Vervolgens moet de handtekening bij het gemeentekantoor of notaris worden gelegaliseerd. De persoon die toestemming geeft moet daarbij aanwezig zijn.

  3. Een volwassene, die met een kind reist waarvan hij/zij niet de biologische ouder is:

  • Een gecertificeerde kopie van de volledige geboorteakte;
  • Een verklaring van de ouders of wettelijke voogd van het kind waaruit blijkt dat er toestemming is om te reizen met het betreffende kind Hiervoor kunt u een formulier downloaden.
   Download het toestemmingsformulier (voorbeeldversie met uitleg)
   Download het toestemmingsformulier (printversie)
   Let op: dit formulier moet ondertekend worden door de persoon die toestemming geeft. Vervolgens moet de handtekening bij het gemeentekantoor of notaris worden gelegaliseerd. De persoon die toestemming geeft moet daarbij aanwezig zijn.
  • Kopieën van de identiteitsdocumenten van de ouder of wettelijke voogd van het kind en;
  • De contactgegevens van de ouders of wettelijke voogd van het kind.

  Raadpleegt u met betrekking tot de samenstelling van uw gezinssituatie / reisgezelschap de betreffende autoriteiten zoals de ambassade Namibië of uw gemeente voor de meest actuele informatie.

  Let op
  Als de namen op de volledige geboorteakte overeenkomen met de namen op het paspoort, maakt het niet uit in welke taal de geboorteakte is. De volledige geboorteakte is er om er zeker van te zijn dat het kind reist met de juiste ouders of wettelijke voogd. Mocht het kind niet met beide ouders reizen, of met iemand anders mee zijn, dan moeten de juiste papieren meegenomen worden (zie hierboven). Deze papieren moeten wel in het Engels zijn.

  Indien de benodigde documenten niet getoond kunnen worden, wordt de toegang tot Namibië geweigerd.

   

 • Reisgidsen en literatuur

  In samenwerking met de ANWB Webwinkel bieden wij je een ruim assortiment interessante reisboeken aan. Uit het enorme aanbod bieden we je vele interessante reisgidsen aan van o.a. Lonely Planet, Expert, Capitool, Trotter, Marco Polo etc.

  Naar de ANWB Webwinkel

 • Souvenirs

  In de grotere plaatsen van Namibië kan je net als in Europa grote winkels vinden. In speciaalzaken, op markten en kraampjes langs de weg kom je allerhande soorten handarbeid tegen. Je ziet vele soorten houtsnijwerk, stenen beelden en kleurige houten maskers.

  In de speciaalzaken gelden vaak vaste prijzen, hoewel ook hier vaak over de prijs te onderhandelen valt. Op markten en in stalletjes kan je afdingen, zowel voor de aankoop van een ananas of een tros bananen als voor een houten olifantje. Afdingen is een sport, waar je naar verloop van tijd uiterst bedreven in zult worden.

  Kijk voor meer informatie over het invoeren van souvenirs op de website van de Douane.

 • Telefoon en internet

  Communiceren met het thuisfront is vanuit Namibië niet moeilijk. Bijna in het hele land heb je goed bereik en kan je eenvoudig gebruik maken van jouw mobiele telefoon. Wees voorzichtig met het bellen vanaf je mobiele telefoon en vanuit de hotelkamer, de kosten kunnen enorm oplopen. Een alternatief is een lokale simkaart aan te schaffen, hierop kan je kosteloos gebeld worden en vaak zijn de kosten voor het bellen naar Nederland aanzienlijk lager. Op luchthavens en in grotere winkelcentra kan je deze bij een telefonie winkel aanschaffen.

  Internet en Wi-Fi is op steeds meer plaatsen beschikbaar, wel is het soms lastig  een goede verbinding te maken.

 • Tijdsverschil

  In Namibië gaat de zomertijd/wintertijd op een andere datum in dan in Nederland. Hierdoor zijn er meerdere tijdsverschillen. Hieronder grofweg de verschillen. We vermelden geen exacte data omdat deze per jaar verschillen.
  Vanaf april t/m augustus is het in Namibië 1 uur vroeger dan in Nederland.
  In september en oktober is er geen tijdsverschil.
  Vanaf novemver t/m maart is het in Namibië 1 uur later dan in Nederland.

 • Vaccinaties/Gezondheid

  Aanbevolen basisvaccinaties door de Reisdokter zijn:
  ◦D.T.P.
  ◦Hepatitis A
  ◦Hepatitis B
  ◦Vaccinaties tegen buiktyfus en gele koorts zijn niet noodzakelijk.
  ◦In de perioden september t/m mei kan voor het uiterste noorden Malariaprofilaxe noodzakelijk zijn.

  Op onze pagina Vaccinaties & Gezondheid wordt uitgebreid aangegeven welke adressen relevant zijn om up-to-date informatie te krijgen over dit belangrijke onderwerp. Voor verdere informatie over vaccinaties raden wij je aan contact op te nemen met de Reisdokter of één van de op de pagina Vaccinaties & Gezondheid genoemde adressen. Op de website van de GGD vind je een GGD bij jou in de buurt.

  Ga je naar één van deze plaatsen, dan raden wij je aan om een uitdraai van jouw reisprogramma mee te nemen, zodat men een advies op maat kan geven.

  LET OP! De aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, soort reis, gezondheid en leeftijd van een reiziger bepalen welke vaccinaties en evt. anti-malariamaatregelen nodig zijn. Je moet je persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor jouw reis belangrijk zijn.

  Om uitdroging te voorkomen kan je het beste een O.R.S. (Orisel) oplossing drinken. O.R.S. is bij iedere Nederlandse apotheek verkrijgbaar. Verder is thee (met suiker) drinken altijd verstandig. Tijdens het maken van verre reizen kunnen maag- en darmklachten voorkomen. Oververmoeidheid, temperatuurverschillen en het drinken van ijskoude drankjes zijn hier vaak de oorzaak van. Soms kan het beperkt gebruik van Immodium-tabletten uitkomst bieden, maar in zo’n geval voorkomt advies van een arts vaak verdere problemen.

  Tijdens onze Reis & Inspiratiedagen vertelt de Reisdokter uitgebreid over malariapillen en eventuele vaccinaties, die op jouw reis noodzakelijk kunnen zijn. Je kan de Reisdokter op deze dag ook consulteren: Je krijgt ter plekke de benodigde vaccinaties en zonodig het gele vaccinatieboekje / recept voor Malaria. Dit alles gaat geheel volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. De prijzen van de vaccinaties zijn min of meer gelijk aan die van de GGD's. Kijk voor meer informatie of een aanvraag/reserveringsformulier bij de Reisdokter.

  Wil je de meest actuele informatie m.b.t. jouw bestemming, kijk dan op de website van de ANVR. Hier vind je allerhande informatie per bestemming inclusief belangrijke algemene gezondheidsinformatie. 

 • Veiligheid

  Over het algemeen is Namibië voor de toerist een veilig land, indien van tevoren de nodige maatregelen worden genomen en voorzichtigheid wordt betracht.

  Zoals in ieder land en in elke grote stad ter wereld dien je ook in Namibië goed op te letten op jouw bagage en persoonlijke eigendommen. Je paspoort, je geld en cheques kan je het beste opbergen in een kluisje in het hotel en laat je kamersleutels achter bij de hotelreceptie als je het hotel verlaat.

  Geld en waardevolle papieren die je onderweg nodig hebt kan je het beste in een zogenaamde (platte) moneybelt onder je kleding bewaren. Maak voor vertrek altijd kopieën van je waardevolle papieren en bewaar deze apart van de originelen of scan ze in en zet de kopieën op internet.Waardevolle sieraden kan je het beste thuislaten en vervangen door imitaties. Raak je deze kwijt dan heb je in ieder geval geen probleem.

  Het wordt sterk afgeraden om na zonsondergang buiten de steden te reizen. Dit vanwege de vaak slechte conditie van de doorgaande en secundaire wegen en eventueel overstekende dieren en mensen die je op de vaak onverlichte wegen slecht of pas te laat ziet.

  Wij adviseren reizigers om voor vertrek de informatie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te lezen. Klik hier om direct naar de website te gaan.

 • Vervoer

  Wanneer je kiest voor een individuele rondreis, heb je uiteraard de keuze tussen de verschillende type auto's en binnenlandse vluchten. Je krijgt bij FOX altijd een zeer uitgebreide informatiemap met onder andere wegenkaart, hotelinformatie, tips en activiteiten, etc. Wanneer je een self-drive maakt, dien je er rekening mee te houden dat men in Namibië links rijdt.

  De wegen zijn goed, naar lokale maatstaven, en alles staat zeer duidelijk in het Engels en meestal ook nog in het Afrikaans aangegeven. In Namibië is een internationaal rijbewijs niet verplicht, maar wordt wel sterk aanbevolen.

  Het overgrote deel van het wegennet in Namibië is onverhard en bestaat uit zogenaamde ‘gravel roads’. Dit zijn vaak goede wegen waarop je tot 80 en soms wel 100 km per uur mag rijden. De wegen zijn geschikt voor een gewone auto, echter voor wat meer comfort wordt aangeraden een zogenaamde ‘high clearance’ auto of een 4WD te huren.

 • Vlucht

  FOX wil er alles aan doen om er voor te zorgen dat jouw reis zo goed mogelijk verloopt. Wanneer je een reis boekt bij FOX vlieg je met de beste luchtvaartmaatschappijen. Actuele informatie over de luchtvaartmaatschappij, het vluchtschema en reisduur kan je bij de betreffende reis terugvinden onder het tabblad ‘Prijzen & Inbegrepen’.

 • Zakgeld

  Wanneer je een rondreis naar Namibië hebt geboekt, dan maak je ter plaatse ook nog kosten voor maaltijden, excursies, fooien etc. Om het voor jou wat makkelijker te maken om een totaal kostenplaatje te maken hebben wij per bestemming een ‘zakgeldindicatie’ gemaakt.

  Voor groepsrondreizen en single groepsreizen dien je rekening te houden met € 47,- per persoon zakgeld per dag.

  Welke kosten zijn meenomen in het berekenen van deze kosten? Denk aan kosten als ontbrekende maaltijden, alle optionele excursies die mogelijk zijn tijdens de reis, fooien (fooienpot, fooi reisleider en fooi housekeeping), eventuele visumkosten en eventuele entreegelden. Drankjes bij de maaltijd of gedurende de dag en souvenirs zijn niet meegenomen omdat dit erg persoonlijke uitgaven zijn.

  Verblijf je op een locatie waar meer excursies te doen zijn dan waar tijd voor is, dan zijn we uitgegaan van een gemiddeld bedrag van de mogelijke excursies of van de duurste excursie.

  Hele dure of extreme excursies zoals een helikoptervlucht en raften hebben wij ook buiten de berekening gehouden. Benieuwd naar welke optionele excursies er tijdens jouw reis mogelijk zijn? Bij elke reis staan op het tabblad ‘Extra’s’ de optionele excursies met bijbehorende prijzen vermeld. Je kunt hier zelf kijken of je inderdaad aan alle optionele excursies wilt deelnemen of dat je hier zelf een selectie in maakt. Alle optionele excursies kan je ter plaatse bij jouw reisleider boeken.

  Bovenstaande bedragen zijn ter indicatie bedoeld, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
  Laatste update februari 2018

clock
Het is nu: 22 juni 2021 03:44 Tijdzone: Namibia Standard Time

Lees alles over