17-daagse privé rondreis met huurauto Buitengewoon Namibië DeLuxe

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

28 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 24-02-2020

veel te mooie omschrijving van de Lodges: de meeste zijn ok, maar niet Luxueus met een grote L

ga niet op gamedrive met de jeep van Toshari: niet alleen hebben we buiten een paar leeuwen geen enkele BIG van de five gezien ( terwijl een andere groep op dezelfde dag alles heeft gezien, zelfs een rhino en een luipaard), maar bovendien viel eerst de opgeklapte voorruit naar beneden, onze hoofden werden gered door een ketting, maar na een vlucht naar de achterbank kwam het gehele glas neer op de voorste zitbank- gelukkig waren we (op eigen vraag) tijdig verhuisd. Daarenboven rijden ze rond met een verroeste, zeer lawaaierige jeep met een vering die zijn beste tijd voorbij is... En toen we gingen klagen bij de manager liep die gewoon weg, zonder een woord te zeggen...

P.Q uit Oudsbergen
7,7
Toegevoegd op: 23-02-2020

Prachtig land, lodges helaas niet allen luxe.

Pak een 4x4 Excursie fish river canyon is de moeite waard, zo ook de sundowner in Kalahari. Lodges zijjn ondanks luxe reis, niet allemaal luxe. Sommige erg gedateerd. Rijden over de gravelwegen is alleen maar genieten!.

8,7
Toegevoegd op: 17-02-2020

Bijzonder land/mensen,intensief maar mooie reis, vele kilometers gereden meestal onverharde wegen!

Helena van African Profile Safaris heeft de dag na aankomst alles over de reis uitgelegd en tips gegeven. Ze was top, alles klopte. We waren zeer tevreden over haar uitleg. De link tussen Fox Reizen en African Profile was goed! Gezien de conditie van de meeste wegen, erg belangrijk om een 4x4 wheel drive auto te huren. We waren heel tevreden met de Toyota Fortuner.

A.G.
7,0
Toegevoegd op: 18-01-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 31-12-2019

Bijna 4000 kilometer gereden maar het was het dubbel en dwars waard!

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 16-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 23-11-2019

Fantastische roadtrip door overweldigend landschap.

Er is geen omschrijving ingevuld.

x
8,3
Toegevoegd op: 18-10-2019

Het was een mooie, goed georganiseerde en luxe reis

Een bijzonder land met bijzondere bestemmingen. De natuurlijk was prachtig en de beesten bijzonder om tegen te komen. De lodges waren verzorgd met vriendelijk personeel en heerlijk eten. Zelf rijden is goed te doen maar de wegen zijn niet altijd even goed. Alles bij elkaar een mooie huwelijksreis

Bernard uit Utrecht
8,0
Toegevoegd op: 14-10-2019

Namibië? Doen!

Prachtig land, heel divers, aardige mensen. Grote afstanden, maar de moeite waard omdat je onderweg zoveel mooie streken doorkruist die telkens weer anders zijn. Sossusvlei was absoluut een hoogtepunt, maar ga vroeg als de temperatuur nog aangenaam is. Het beklimmen van een zandduin moet je zeker gedaan hebben.

Manon
8,3
Toegevoegd op: 09-10-2019

wat een ervaring, voor het eerst in Namibie, maar zal zeer zeker niet de laatste keer zijn

probeer in Le Mirage een ballontocht kan maken, helaas was er storm toen wij er waren.....

anoniem