17-daagse privé rondreis met huurauto Buitengewoon Namibië

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

30 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 09-08-2019

We hebben ontzettend genoten van dit prachtige land.

Top bezienswaardigheden: Namib Naukluft National Park met de Deadvlei, Etoscha National Park, Cape Cross Seal Reserve bij Swakopmund, Kolmanskop bij Luderitz.

8,3
Toegevoegd op: 06-08-2019

Prachtig, met een zeer snel veranderend landschap

Wij hebben ontzettend genoten van de safari bij Auob lodge. Ook het bezoekje aan Cape Cross, de pelsrobben, vonden wij zeker de moeite waard. De uitleg van de medewerker van African profile safari vonden we erg nuttig.

Anoniem
8,7
Toegevoegd op: 10-06-2019

FOX heeft ons een prachtige reis laten maken, overdag het avontuur en 's avonds het comfort.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dennis Bokman
8,3
Toegevoegd op: 04-06-2019

Namibie biedt elke de dag verrassing en verwondering door de prachtige natuur en vriendelijke mensen

Namibië is een land waar je als toerist veilig door heen kunt reizen met vriendelijke mensen. De natuur is ondanks de grote droogte waarmee het land te kampen heeft, overweldigend mooi en afwisselend. Een land waar de "wilde dieren" niet alleen in reservaten voorkomen maar gewoon op je route. Maar ook een land waar, als je een beetje buiten de route kijkt en met de bevolking praat, grote achterstanden, armoede en ongelijkheid zichtbaar is.

8,0
Toegevoegd op: 10-05-2019

Absolute aanrader! Een goede opbouw van rondreizen, met als hoogtepunt Etosha.

Persoonlijk vonden wij het bezoek aan Quivertree Forest en Giant's Playground niet echt de moeite. Er staan inderdaad mooie bomen, maar die kom je onderweg ook tegen. Maar wij zijn niet echt bomenknuffelaars, misschien is dat het. Voor ongeveer € 3,00 koop je een simkaart met voldoende belminuten (en data) voor 7 dagen, handig als je de agent wilt bereiken. De weg vanaf Helmeringhausen naar Sesriem is erg slecht, dus een Duster 4x4 is te licht voor deze wegen. Een upgrade bij Europcar is onbetaalbaar. Tenzij je echt ervaring hebt om in mul zand te rijden, maar anders wordt het een hel om het laatste stuk zelf naar Deadvlei/Sossusvlei te rijden. Onderweg ernaar toe zie je veel auto's stranden. De omschrijving van de route van de agent klopt niet altijd, er staan wat foutjes in. Schat vooral zelf in wat het beste is. Ook de reistijd moet ruimer genomen worden, het is afhankelijk van de type auto.

Aline&Jeroen
9,0
Toegevoegd op: 09-05-2019

Het echte Afrika gevoel, in een woord geweldig.

alles perfect geregeld, met uitgebreide beschrijving van route , bezienswaardigheden onderweg , en niet te vergeten de app waarin van alles werd doorgegeven, ook waar geen diesel aanwezig was bij tankstations.

Rita Klaster , Oldemarkt
10,0
Toegevoegd op: 03-05-2019

De natuur, zonsondergangen,de vele dieren,de geweldige locaties van onze lodges.Gewoon fantastisch!

Van de medewerker van African Profile Safaris kregen we de eerste dag uitgebreid informatie over onze reis. De landkaart met de dag-etappes vonden wij heel handig. André, dank je wel voor alle tips !Via de whatsapp groep werden we op de hoogte gehouden waar er iets te beleven viel zowel van APS als van de reizigers. In Helmeringhausen hebben ze inderdaad de beste appeltaart !

Sara en Guido
8,7
Toegevoegd op: 22-02-2019

Geweldige reis. Veel landschapswisselingen

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 04-01-2019

Iedere dag was een ontdekking en een waar feest van omgeving en verbazend romantisch comfort

Vooral het zuiden van Nabie was een ontdekking. Urenlang op stille rode gravelwegen in een overweldigend landschap met steeds weer een ander aanblik in verschillend licht. En dan, iedere dag weer, na een lange eenzame tocht plotseling een prachtige luxueuze, comfortabele en romantische accommodatie. Alles met smaak ingericht, mooie uitzichten en uitzonderlijk dienstverlenend en vriendelijk. Perfecte maaltijden. Heerlijke bedden Nog op te merken dat de agent aan het begin van de reis 3 uur de tijd heeft genomen om de reis tot in detail te bespreken en uit te tekenen op de kaart. Een app-mogelijkheid werd gegeven voor eventuele vragen onderweg. Het land, de reisroute, de uitzonderlijke accommodaties (dankzij agentschap) en de gehele organisatie heeft onze verwachting ver overstegen. GEWELDIG

9,0
Toegevoegd op: 12-12-2018

Mooie rondreis met alle hoogtepunten. Vele kilometers meer dan de moeite waard. Ook de lekke band😅

Het rondje van 4.000 km in de juiste volgorde. 17 dagen lijkt te weinig dagen om alles te zien, maar viel erg mee. Goede balans met de dubbele nachten bij de hoogtepunten. Fantastische natuur en Etosha als slotakkoord. Lekke band; service prima geregeld.

Marian & Mike