Namibië

Hoogtepunten als Etosha National Park, de zandduinen van Sossusvallei en de Kalahari woestijn.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle lodges en hotels.
Onze groepsrondreizen zijn onder begeleiding van een deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

6

Rondreizen in Namibië

Rondreis Namibië – Ga met ons mee naar de woestijnen en nationale parken

Namibië is een bestemming die bij veel mensen bovenaan het lijstje staat, en dat is niet voor niets. Tijdens een rondreis in Namibië ontdekken we in dit bijzondere land onder andere de zandduinen van de Sossusvlei, maar ook verbazingwekkende flora en fauna. Het land Namibië zal je tijdens de rondreis versteld doen staan, en wij zorgen ervoor dat de complete reis geregeld is.

Namibië rondreis: een groot avontuur

Onze Namibië rondreizen zijn een groot avontuur. We speuren naar olifanten en leeuwen in Etosha National Park, bekijken de rotsgravures van de Bosjesmannen bij de Twyfelfontein en bewandelen de dieprode zandduinen van Namib. Het zijn slechts een paar van de onderdelen van de rondreizen door Namibië. Daarbij hebben wij de overnachtingen, de vluchten en veel excursies al voor je geregeld. Je hoeft jezelf alleen maar te laten verrassen door de schoonheid van Namibië!

Ga mee en ontdek Namibië

Ga met ons mee en ontdek het prachtige Namibië tijdens een rondreis. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat tijdens een groepsrondreis in Namibië alle hoogtepunten van dit land zien en kan er alles over vertellen. Wil je liever met jouw eigen reisgezelschap dit prachtige Afrikaanse land ontdekken? Kijk dan bij onze individuele rondreizen naar Namibië. Wij hebben complete routes uitgestippeld en alles voor je geregeld.