19-daagse single groepsreis Namibië, Botswana & Zimbabwe (2019)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Etosha National Park

 • Safari in open 4x4 voertuig in Etosha

  N$ 620 - 900,- p.p.

  Op safari gaan in onze eigen bus is al heel bijzonder, maar in een open voertuig voelt u de wind in uw gezicht, de stof op uw huid en kunt u een kudde zebra’s soms al ruiken, voordat u ze kunt zien. Neem uw verrekijker mee en ga op zoek naar olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden, zebra’s en een uitbundig vogelleven! Halve dag game drive N$ 620,- p.p. Vind plaats in de middag op dag 10. Hele dag game drive N$ 900,- p.p. Vind plaats op dag 11.

Optionele excursies in Kasane

 • Bootcruise van 3 uur

  BWP 370,- p.p.

  Chobe National Park ligt aan de Chobe rivier die Botswana en Namibië van elkaar scheidt. De bootcruise wordt aan het eind van de middag gemaakt wanneer veel dieren naar het water komen om te drinken. Op het water kunt u heel dicht bij de dieren komen, u ziet nijlpaarden, krokodillen en olifanten zoals u deze nog nooit gezien heeft!

  Exclusief entreegelden Chobe National Park van BWP 70,- p.p.

Optionele excursies in Swakopmund

 • Dolfijnencruise

  N$ 850,- p.p.

  Het hele jaar door is het mogelijk om dolfijnen te zien voor de kust van Swakopmund. Naast het zien van dolfijnen heeft u ook kans op een ontmoeting met zeeleeuwen. Aan boord van de boot geniet u van een drankje en een lichte lunch. Deze excursie is afhankelijk van de weersomstandigheden.

 • Township Tour

  N$ 550,- p.p.

  Een halve dagexcursie waarbij u in de Township van Swakopmund kennis maakt met de verschillende wijken en haar bewoners. U ontmoet mensen van de Damara, Herero en Ovambo stam. Een erg leuke en ongedwongen manier om kennis te maken met de lokale bevolking van Namibië!

 • Living Desert Tour

  N$ 750,- p.p.

  Een halve dag excursie waarbij u op zoek gaat naar het leven in de woestijn. Samen met een gids bezoekt u de Namib Woestijn tussen Walvisbaai en Swakopmund op zoek naar slangen, spinnen, chameleons en natuurlijk de dansende hagedissen. Een leuke excursie met uitstekende fotografische mogelijkheden.

Optionele excursies in Victoria Falls

 • Sunset Cruise

  USD 48,- p.p.

  Tijdens deze cruise vaart u over de Zambezi aan de bovenzijde van de watervallen. Tijdens de cruise zal de zon langzaam wegzakken wat prachtige plaatjes oplevert! Langs de kant van het water heeft u kans op het zien van olifanten, giraffen, zebra’s en andere wilde dieren.

  Exclusief entreegelden Victoria Falls National Park à USD 10,- p.p.

 • Helicoptervlucht over Victoria Watervallen

  USD 150,- p.p.

  Een 12 tot 13 minuten durende helicoptervlucht over de bekendste watervallen van Afrika! Een spectaculaire belevenis.

  Exclusief entreegelden Victoria Falls National Park à USD 12,- p.p. Minimaal 3 personen.


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's of USD en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).