19-daagse single groepsreis Namibië, Botswana & Zimbabwe (2019)

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

67 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 14-11-2019

Afwisselend vol avontuur in de natuur

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 12-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 09-11-2019

Een fantastische reis door 3 landen, lange dagen en wij hebben de big 5 in 1 middag gezien

Een fantastische reis en ja het zijn lange reisdagen maar je ziet enorm veel. Kamperen in Moremi is echt kamperen in een tentje met een stretcher, het eten de game drives zijn het meer dan waard! 's Nachts hoor je de olifanten en andere dieren om je tent scharrelen. De vlucht in de Cessna over de delta is het waard, maar voor mij was de helicoptervlucht over de watervallen een hoogtepunt, deze tijd van het jaar is het droog, maar het is nog steeds een spectaculair gezicht om de watervallen van bovenaf te zien. De boottocht is ook erg leuk, zeker met de uitleg van de gods erbij over de dieren die je spot. Etosha weer een heel ander landschap met nieuwe dieren om te zien.

7,7
Toegevoegd op: 09-11-2019

Veel kilometers in de bus. Maar wel voor bijzondere ervaringen.

Prachtige natuur. Moremi park is fantastisch ervaring. Het kamperen, de gamedrive's. Dichtbij de natuur en goede rangers die moeite doen veel wild te laten zien. Etosha is hierna een beetje een afknapper; wild zoeken en kijken vanaf de weg met soms wel tientallen auto's die vechten voor het beste plekje. De vlucht over de Okavango delta is ook fantastisch. De helikoptervlucht bij Victoria Waterfalls daarna is duurder maar minder het geld waard, erg kort.

8,3
Toegevoegd op: 17-10-2019

Een prachtige,geweldige,fantastische en spannende reis

Je moet wel weten dat je heel veel in de bus+in 4 wheels zit,maar het is het al allemaal waard.

Tiny
9,0
Toegevoegd op: 14-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 13-10-2019

Een reis die je echt het out-of-Africa gevoel geeft!

Vier leeuwinnen met 3 welpjes zo dichtbij dat je ze bijna kon aanraken! Een luipaard dat langs de jeep liep. Een kudde olifanten die de weg overstak. Tip: vlieg over de Okavango Delta en over de Victoriawatervallen. Onvergetelijk!

8,0
Toegevoegd op: 13-10-2019

Het was een groot avontuur.

Superspannend om te logeren tussen de dieren in Moremi, Okavango Delta.

9,3
Toegevoegd op: 12-10-2019

Geweldige ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 11-10-2019

Fantastische rondreis met heel veel natuur.

Geweldige reis met lange dagen maar zo zie je ook veel. Zeker doen: helicoptervlucht over de Victoria watervallen, de sandwich harbour tour, vliegen over de Okavango delta. Nationale parken met heel veel kans op de big 5. Ga naar de Victoria watervallen voor de zonsopkomst. Wij waren er tijdens het droge seizoen en volgens de gidsen zie je dan de meeste dieren.

Meriam