Groepsrondreizen in Nepal

Hoogtepunten als Chitwan National Park, koningssteden rondom Kathmandu en een boottocht over het Phewa meer.
We overnachten in comfortabele driesterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

3

Groepsrondreizen in Nepal

Groepsreis Nepal – Ga met ons mee naar dit fascinerende land

Het land van de goden en bergen, zo wordt Nepal ook wel genoemd. Een bijzondere bestemming waar misschien niet iedereen snel aan zal denken. Tijdens een groepsreis in Nepal laten we zien waarom dit land zo bijzonder is. Alle hoogtepunten komen voorbij en je leert de echte cultuur kennen. De groepsreizen naar Nepal worden begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over dit land zal vertellen. Hij of zij zorgt ervoor dat de hele groep een onvergetelijke reis zal beleven!

Nepal groepsreis: Namasté

Namasté is de manier om je te begroeten in dit fascinerende land. We komen aan in Kathmandu, wat ook de hoofdstad van dit land is. Tijdens de groepsrondreis in Nepal laten we zoveel mogelijk van deze prachtige stad zien, met een aantal mooie tempels en paleizen. De stad heeft een rijke geschiedenis, waarover we alles te weten zullen komen.

Oog in oog met de neushoorn

De groepsrondreizen naar Nepal brengen ons ook naar prachtige natuur. Zo zijn er vele rijstvelden, maar brengt een spectaculaire rondrit per jeep ons ook door de dichtbegroeide jungle. Hier gaan we op zoek naar olifanten, neushoorns en krokodillen. Tijdens een groepsreis in Nepal kun je ook een kanotocht maken, waarbij we onderweg kaaimannen en vele vogelsoorten zullen zien.

Prachtig uitzicht op de Himalaya

In Nepal zijn ook diverse plekken waar we een fenomenaal uitzicht hebben op het Himalaya-gebergte. Zo is er bijvoorbeeld Bandiput, een bergdorpje dat midden op de belangrijke handelsroute tussen India en Tibet lag. Je zult werkelijk ogen tekort komen tijdens de groepsrondreis in Nepal, de uitzichten op de bergen zijn zo mooi! Vergeet dus vooral niet om uw fototoestel mee te nemen.

Diverse groepsrondreizen

Wij bieden diverse groepsrondreizen in Nepal aan, eventueel gecombineerd met andere landen zoals een groepsreis in India of Bhutan. Tijdens deze reis laten we de hoogtepunten van beide landen zien. Maar een singlereis in Nepal of een individuele reis in Nepal is ook mogelijk. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een reis wordt om nooit meer te vergeten!