15-daagse groepsrondreis Namasté Nepal

Je krijgt van ons:
  • De koningssteden uit de Kathmandu-vallei
  • Jeepsafari naar Dhampus
  • Kennis maken met de heilige mannen, de Sadhu's
  • Op zoek naar neushoorns in Chitwan National Park
  • Genieten van uitzichten op de imposante Himalaya

Langs de koningssteden in de Kathmandu vallei tegen de achtergrond van de majestueuze Himalaya

Een spectaculaire rondreis waarbij we je meenemen naar het prachtige Nepal, dat ineengeklemd tussen grote buren India en China ligt.

Het heeft ons des te meer te bieden en een rondreis door dit fascinerende land is een aaneenschakeling van hoogtepunten. We starten onze reis in de groene Kathmandu vallei, waar we de oude koningssteden ontdekken. Deze vormt het hart van Nepal en hier wisselen schilderachtige dorpjes, indrukwekkende tempels en eeuwenoude steden elkaar af. Wanneer we richting het zuiden rijden, komen we aan op de tropische Terai laagvlakte, waar Chitwan National Park ligt. Hier gaan we op zoek naar wilde olifanten, neushoorns en zelfs tijgers.

Via het lieflijke bergdorpje Bandipur, reizen we naar Pokhara, toegangspoort tot het Annapurna bergmassief, dat deel uitmaakt van de majestueuze Himalaya. Hier genieten we bij helder weer van prachtige vergezichten en bezoeken het landelijke dorpje Dhampus, waar we per jeep naar toe rijden en waar we een wandeling kunnen maken, voor iedereen met een goede gezondheid geschikt! De reis eindigt weer in Kathmandu.

Tijdens de reis word je begeleid door een vakkundige Nederlandssprekende reisbegeleider.

Nederlandse reisleiders bij FOX

Een van onze reisleidsters in NepalBij FOX zijn de reisleiders in Nepal niet alleen Nederlandssprekend, maar komen ook uit Nederland.

Zij kennen de bestemming op hun duimpje, spreken accentloos Nederlands én zijn goed op de hoogte van de verwachtingen van reizigers uit Nederland en België. Een prettig idee en een absolute meerwaarde.


Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10/maximaal 25 deelnemers