18-daagse groepsrondreis Hemels Koninkrijk Nepal & Tibet

Je krijgt van ons:
  • Prachtige uitzichten op de Mount Everest
  • Geniet van de afwisselende natuur op het dak van de wereld
  • Maak kennis met de lokale authentieke bevolking
  • Neushoorns spotten in het Chitwan National Park
  • Alle entreegelden en bijna alle excursies al inbegrepen

Tibet en Nepal: misschien wel de meest spirituele landen ter wereld

Tijdens deze reis, bezoeken we alle hoogtepunten van zowel Nepal als Tibet. We starten de reis in het weelderig groene Nepal en bezoeken ondermeer het Chitwan Natuur Reservaat, het idyllisch gelegen Pokhara en de koningsstad Kathmandu. Vervolgens vliegen we door naar het 'dak van de wereld'. In Tibet bezoeken we het beroemde Potala Paleis en het onbeschrijfelijk mooie Yamrok meer en uiteraard zien we de Mount Everest en de indrukwekkende Himalaya. Een zéér bijzondere rondreis die een diepe indruk op u zal maken!

Houd er rekening mee dat je langere tijd op grote hoogte verblijft, de reis in Tibet start in Lhasa op een hoogte van 3.650 meter en stijgt gedurende de reis naar zelfs een hoogte van 5.250 meter.
 

Goede hotels met ideale ligging en comfortabel vervoer
Tijdens deze rondreis verblijven we in comfortabele hotels met een gunstige ligging. Het ontbijt is inbegrepen. Zoals je van ons gewend bent reizen we in een comfortabele airconditioned bus met ervaren chauffeur.
 

Entreegelden en veel excursies inclusief
De entreegelden zijn al inbegrepen in de reissom. Daarnaast zijn ook veel leuke excursies al inclusief. We bezoeken bijvoorbeeld vele steden, tempels, kloosters en paleizen. In Kathmandu en Lhasa is tevens een leuke stadstour inbegrepen.

Onze reisleider staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders laten je het allerbeste zien van Nepal en Tibet. Ben je op zoek naar een goed restaurant of dat winkeltje waar je dat ene souvenir kan kopen? Onze reisleiders weten het en ze vertellen het je graag!

Nederlandse reisleiders bij FOX

Een van onze reisleidsters in NepalBij FOX zijn de reisleiders in Nepal en Tibet niet alleen Nederlandssprekend, maar komen ook uit Nederland.

Zij kennen de bestemmingen op hun duimpje, spreken accentloos Nederlands én zijn goed op de hoogte van de verwachtingen van reizigers uit Nederland en België. Een prettig idee en een absolute meerwaarde.Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15/maximaal 22 deelnemers