Privé rondreizen in Nepal

Hoogtepunten als Chitwan National Park, koningssteden rondom Kathmandu en een boottocht over het Phewa meer.
Je overnacht in comfortabele driesterrenhotels.
Je reist bij ons per auto met privéchauffeur.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

2

Privé rondreizen in Nepal

Individuele rondreis Nepal – Ontdek het land van de goden en bergen

Wij vinden Nepal toch wel een van de meest fascinerende landen ter wereld. En dat kun je zelf ontdekken tijdens een individuele rondreis in Nepal. We hebben prachtige routes samengesteld zodat je met jouw eigen reisgezelschap Nepal individueel kunt ontdekken. Het land van de levende museumsteden en met prachtige natuur en een gastvrije bevolking. Je ontdekt het allemaal tijdens een complete rondreis met alles erop en eraan.

Privé rondreis Nepal combineren

Combineer de individuele rondreis naar Nepal met een individuele rondreis naar Bhutan of India. Wij bieden complete reizen naar meerdere landen waarbij de vluchten, overnachtingen en excursies inbegrepen zijn. Van sprookjesachtige paleizen in India tot een trekking op de uitlopers van de Himalaya, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij onze individuele rondreizen.

Met een groep op reis

Naast de privé rondreizen in Nepal zijn er nog meer mogelijkheden om dit land te leren kennen. Zo bieden wij ook groepsrondreizen naar Nepal en single groepsreizen naar Nepal. Het is maar net wat voor jou de ideale manier is om te reizen. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van de vluchten tot de overnachtingen en excursies, wij regelen het allemaal!