21-daagse privé rondreis met chauffeur Nepal & Bhutan

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 06-03-2020

Een onuitwisbare onvergetelijke ervaring

Nepal is een geweldig land maar Buthan is nog indrukwekkender

Ellen den Hartog
9,3
Toegevoegd op: 26-05-2019

Een prima georganiseerde reis, perfect geregeld in twee prachtige en bijzondere landen.

Mooie wandeltocht gemaakt vanuit Dhampus richting Pokhara op voorstel van onze gids. Duur ca 4 uur, de moeite waard!

Fam van der Veen
6,7
Toegevoegd op: 01-01-2019

Nepal; mooi maar ook een vies land, Bhutan; mooi en veel schoner land.

Nepal is een mooi, heel bijzonder maar ook een vies land. De natuur is prachtig maar overal waar je kijkt ligt afval. Bhutan is wat dat aangaat inderdaad een andere wereld. Ik vond dat er teveel vrije tijd in de reis zat. Vaak kwam je al om 14.00 of eerder op de plaats van bestemming en was er verder niks in de omgeving te doen. Reisintensiteit van 4 sterren telt misschien voor Kathmandu en Bhutan maar voor de rest van de reis vond ik het amper 2 sterren. In het advies staat om 200 dollar per persoon mee te nemen naar Bhutan. In Bhutan kun je helemaal niks met dollars, ja omwisselen naar euro's. Kortom ik zou gewoon daar ter plaatse pinnen of euro's omwisselen. Ik denk dat wij in Bhutan nog geen 75 euro meer hebben uitgegeven met twee personen, dat was inclusief souvenirs.

Annelies Rossen
9,0
Toegevoegd op: 23-09-2018

Uitstekende reis voor een eerste indruk van Nepal en Bhutan

Een niet al te overladen rondreis door Nepal en Bhutan. Wij zijn op de laatste dag van de Monkey Temple naar het hotel teruggelopen om Kathmandu iets meer te ervaren. De 4-uur wandeling in Nagarkot is vrij pittig door het klimmen en dalen, maar absoluut de moeite waard. Pokhara is een toeristenstad, goed om uitgebreid souvenirs te shoppen. Bhutan is fantastisch, vooral het bijwonen van één van de festivals is een belevenis.

7,7
Toegevoegd op: 10-07-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.