Nepal

Nepal Groepsreizen

Rondreis India/ Nepal.

Willem en Ria van Arkel
12-02-2016 - 12:38 uur
Vond het wel wat om te melden, wat ik in de Flair zat te lezen. Over Miranda die in Nepal was met de aardbeving . Zij verteld dat de mensen na zo'n ingrijpend gebeuren zo positief zijn. En hun leven gelijk oppakken . Zij vroeg ook om op vakantie te gaan naar Nepal! Zodat de bewoners geld aan de toeristen verdienen en hun land sneller kunnen opbouwen. Dat lijkt me wel heel goed wij gaan. In September .
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Harm
15-09-2016 - 18:54 uur
Hoi, ik ben Harm en ben benieuwd naar de rest van de mensen die met mij de groepsreis naar India/Nepal van 15-12-2016 t/m 4-1-2017 gaan maken.
RE: Frans & Shirin
31-03-2016 - 21:03 uur
Wij hebben deze reis naar het dak van de wereld , als we er komen, geboekt met vertrek op 1 sept. a.s. We kijken er naar uit. Enkele jaren geleden met fox naar Vietnam geweest, super.
Zoals ik gelezen had, probeer die mensen nu moed te geven.
RE: Ria&Wllem
29-02-2016 - 17:52 uur
Wie gaat er ook mee 1-9-2016 met ons op de rondreis?
RE: Ria&Willem.
15-02-2016 - 22:30 uur
Dit wordt onze 6e reis met fox en september.

Rondreis Nepal - Een groepsreis vol in het land van de goden en bergen

Op zoek naar een bijzondere bestemming voor een groepsreis? Nepal kunnen wij absoluut aanraden. Dit wordt ook wel het land van de goden en de bergen genoemd. Wij nemen u tijdens de rondreis in Nepal mee naar alle hoogtepunten van dit land. Vaak wordt deze reis gecombineerd met een rondreis in India, net zo'n bijzondere en kleurrijke bestemming. Ga met ons mee en geniet van deze prachtige landen!

Nepal rondreizen: een paar hoogtepunten 

Een Nepal rondreis is misschien wel verrassender dan u denkt. Wist u bijvoorbeeld dat hier een prachtig natuurreservaat is waar we de Bengaalse tijger en neushoorn kunnen spotten? Het gaat hier om het Chitwan Natuurreservaat, waarbij we aan de rand van dit reservaat in een comfortabele lodge verblijven. Tijdens de groepsrondreis in Nepal brengen we ook een bezoek aan de geboorteplaats van Boeddha, Lumbini. Maar wij laten u ook genieten van de prachtige natuur. Vanuit Pokhara hebben we namelijk een fantastisch uitzicht op de besneeuwde bergketens van het Anapurna massief.

Kathmandu: een levend museum

Een bezoek aan de koningsstad Kathmandu mag ook niet ontbreken tijdens onze Nepal rondreizen. Deze stad wordt ook wel een levend museum genoemd dankzij de prachtige paleizen, rijk gedecoreerde huizen en pagodas. Wandel door de kleurrijke bazaar van Kathmandu met vele hindoetempeltjes en het prachtige Durbar Square. Een tip tijdens de Nepal rondreis is een bezoek aan de apentempel, de Swayambhunath, waar veel apen leven en waar u een geweldig uitzicht over de vallei heeft.

Groepsreis Nepal & India

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens de groepsreis zowel Nepal als India te ontdekken. Beleef het mooiste van beide landen tijdens deze gecombineerde rondreis. Een hoogtepunt in India is bijvoorbeeld een bezoek aan de beroemde Taj Mahal, maar er is nog zoveel meer moois in dit kleurrijke land. Beleef het beste van de twee landen tijdens een gecombineerde rondreis in Nepal en India.

Ga mee op deze bijzondere rondreis

Ga mee op deze bijzondere rondreis en ontdek het magische Nepal. Wij bieden langere en kortere rondreizen, gecombineerd met India. Een deskundige Nederlandssprekende reisleider zal de groep begeleiden en alles over de landen vertellen. Daarbij zijn ook de vluchten, overnachtingen en diverse excursies bij de prijs inbegrepen. Een complete rondreis!

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven