Nepal

Hoogtepunten als Chitwan National Park, koningssteden rondom Kathmandu en een boottocht over het Phewa meer.
We overnachten in comfortabele driesterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

6

Rondreizen in Nepal

Rondreis Nepal - Een rondreis vol in het land van de goden en bergen

Op zoek naar een bijzondere bestemming voor een rondreis? Nepal kunnen wij absoluut aanraden. Dit wordt ook wel het land van de goden en de bergen genoemd. Wij nemen je tijdens de rondreis in Nepal mee naar alle hoogtepunten van dit land. Vaak wordt deze reis gecombineerd met een rondreis in India, net zo'n bijzondere en kleurrijke bestemming. Ga met ons mee en geniet van deze prachtige landen!

Nepal rondreizen: een paar hoogtepunten 

Een Nepal rondreis is misschien wel verrassender dan je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat hier een prachtig natuurreservaat is waar we de Bengaalse tijger en neushoorn kunnen spotten? Het gaat hier om het Chitwan Natuurreservaat, waarbij we aan de rand van dit reservaat in een comfortabele lodge verblijven. Tijdens een rondreis in Nepal brengen we ook een bezoek aan de geboorteplaats van Boeddha, Lumbini. Maar wij laten je ook genieten van de prachtige natuur. Vanuit Pokhara hebben we namelijk een fantastisch uitzicht op de besneeuwde bergketens van het Anapurna massief.

Kathmandu: een levend museum

Een bezoek aan de koningsstad Kathmandu mag ook niet ontbreken tijdens onze Nepal rondreizen. Deze stad wordt ook wel een levend museum genoemd dankzij de prachtige paleizen, rijk gedecoreerde huizen en pagodas. Wandel door de kleurrijke bazaar van Kathmandu met vele hindoetempeltjes en het prachtige Durbar Square. Een tip tijdens de Nepal rondreis is een bezoek aan de apentempel, de Swayambhunath, waar veel apen leven en waar je een geweldig uitzicht over de vallei hebt.

Rondreis Nepal & India

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens een rondreis zowel Nepal als India te ontdekken. Beleef het mooiste van beide landen tijdens deze gecombineerde rondreis. Een hoogtepunt in India is bijvoorbeeld een bezoek aan de beroemde Taj Mahal, maar er is nog zoveel meer moois in dit kleurrijke land. Beleef het beste van de twee landen tijdens een gecombineerde rondreis in Nepal en India.

Ga mee op deze bijzondere rondreis

Ga mee op deze bijzondere rondreis en ontdek het magische Nepal. Wij bieden langere en kortere rondreizen, gecombineerd met India. Een deskundige Nederlandssprekende reisleider zal de groep begeleiden tijdens een groepsreis naar Nepal en alles over de landen vertellen. Daarbij zijn ook de vluchten, overnachtingen en diverse excursies bij de prijs inbegrepen. Een complete rondreis!